ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπραζίλ Πελότας   

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπραζίλ Πελότας   
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Γκουαρανί να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Μπραζίλ Πελότας δίνει μάχη επιβίωσης.

Ένας μόλις βαθμός για την Γκουαρανί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με θετικό πάντως για την ομάδα της Καμπίνας, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Πιο συγκεκριμένα, εντός 0-0 αρχικά με την Σαμπάιο Κορέια, ενώ βαρύ 1-4 ακολούθως τόσο στην έδρα της Βάσκο όσο και φιλοξενώντας την προηγούμενη αγωνιστική την Βίλα Νόβα. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γκουαρανί, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ρέζις.

Κάτι ανάλογο και για τη Μπραζίλ Πελότας, η οποία πήρε ένα μόλις βαθμό στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές και η οποία «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο, όντας πλέον στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με πλάτη και το +2 μόνο την ουραγό Κονφιάνσα. Ήττα με 1-2 αρχικά στο Ρεσίφε από την πρωτοπόρο Ναούτικο, 1-1 ακολούθως στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις με την τοπική Αβαΐ, ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, το οποίο μάλιστα αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον Κλαούντιο Τενκάτι. Στον πάγκο πλέον ο 47χρονος Κλέμπερ Γκαούτσο, ενώ τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπέντο Φρέιτας». Χωρίς σημαντικά προβλήματα επίσης, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκουαρανί, μία για τη Μπραζίλ Πελότας και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας.

Δεδομένο πως η Γκουαρανί θα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα, ενώ μεγάλη πίεση στη Μπραζίλ Πελότας, για την οποία εκτιμώ πως δεν θα έχει προλάβει να αλλάξει πολλά ο νέος προπονητής, στο λίγο χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x