ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Βέλεζ – Κολόν     

Αργεντινή: Βέλεζ – Κολόν     
Spread the love

Με στόχο να σπάσει το ρόδι στη Λίγκα Προφεσιονάλ η Βέλεζ, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα ψάχνει η νικήτρια της προηγούμενης διοργάνωσης, Κολόν.

Τρεις βαθμοί για την Βέλεζ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα μάλιστα του 49χρονου Μαουρίσιο Πελεγκρίνο να είναι η μοναδική που δεν έχει σκοράρει ακόμα στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 στην πρεμιέρα στο ντέρμπι στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» με την Ράσινγκ, 0-1 ακολούθως στην έδρα της Ροζάριο, 0-0 στην συνέχεια φιλοξενώντας τη Ντεφένσα, ενώ 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Τουκουμάν με την τοπική Ατλέτικο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, με το 0-0 να μην αλλάζει όμως, παρά τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες των δύο ομάδων, σημειώνοντας, πως μεταξύ αυτών υπήρχε και ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Μαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, καθώς μετά το 1-0 στο πρώτο ματς στο γήπεδο της, ηττήθηκε 1-3 στον επαναληπτικό στο Εκουαδόρ.

Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί για την Κολόν, μετά το 2-1 της πρεμιέρας στο «Μονουμεντάλ» σε βάρος της Ρίβερ Πλέιτ, το βαρύ 1-4 ακολούθως φιλοξενώντας τη Λανούς, το 1-1 στην συνέχεια στην έδρα της Ουρακάν και το εντός 1-0 της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της Γοδόι Κρουζ. Σε ρηχά νερά η Κολόν στο ματς με την Γοδόι Κρουζ, στο οποίο πάντως κατάφερε να πάρει το τρίποντο, έχοντας σύμμαχο την τύχη, χωρίς μάλιστα να βγάλει μάτια με την απόδοση της. Πιο συγκεκριμένα αρκετά φλύαρη στο συγκεκριμένο ματς, ανοίγοντας το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερέιρα στο εξήντα επτά, την στιγμή μάλιστα που η απειλητική Γοδόι Κρουζ είχε μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μεταξύ των ευκαιριών της και ένα δοκάρι.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Βέλεζ, μία για την Κολόν και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι».

Σίγουρα ρίσκο να δείχνεις εμπιστοσύνη σε ομάδα που δεν έχει ακόμα τρίποντο αλλά και γκολ. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», πιστεύοντας πως η Βέλεζ αν είναι πιο εύστοχη σε σχέση με προηγούμενα ματς θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί, απέναντι στην απρόβλεπτη Κολόν, τον παράγοντα έδρα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x