ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Στο «Εστάντιο Ντο Καφέ», το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη Λοντρίνα, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με τρίποντο η Κλαμπ Ρεγκάτας θα βρεθεί στην 3η θέση.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για τη Λοντρίνα, η οποία πάντως παραμένει, έστω και οριακά, παρά το μικρό αυτό θετικό σερί στην επικίνδυνη ζώνη. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 αρχικά στην Γκοϊανία με την τοπική Γκοϊάς, εντός 0-0 και στην συνέχεια με την Κονφιάνσα, 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ρέμο, ενώ 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέλο Οριζόντε με τη «μεγάλη» Κρουζέιρο. Πίσω στο σκορ η Λοντρίνα στο ματς στην έδρα της Κρουζέιρο στο δέκατο τέταρτο λεπτό, καταφέρνοντας όμως όχι μόνο να ισοφαρίσει στο είκοσι πέντε, με κεφαλιά του Ματέους Μπιάνκι, αλλά να πραγματοποιήσει προσωρινά την ανατροπή στο σαράντα τέσσερα, με περίτεχνο πλασέ του Ντόουγκλας Σάντος από το ύψος περίπου του πέναλτι. Καλύτερη πάντως στο δεύτερο ημίχρονο η Κρουζέιρο, χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση, παρά τις ευκαιρίες που είχε μετά το 2-2 του εβδομηκοστού έκτου λεπτού. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Λοντρίνα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Εστάντιο Ντο Καφέ», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Άλισον Σαφίρα.

Στην αντίπερα όχθη, αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών και για την Κλαμπ Ρεγκάτας, με αποτυχία πάντως το 1-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, ειδικά από την στιγμή που είχε απέναντι της μια ομάδα της επικίνδυνης ζώνης, ειδικότερα όταν έπαιζε για όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Ακολούθησε το εντός 0-1 από την Φορταλέζα, στο μεταξύ τους επαναληπτικό για την φάση των «16» του κυπέλλου, με το οποίο γνώρισε τον αποκλεισμό, συνάρτηση της ήττας της με 1-2 στην πρώτη μονομαχία τους στην έδρα της αντιπάλου της. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Λοντρίνα, το 4-1 του 2017 και τρεις για την Κλαμπ Ρεγκάτας, το 1-0 του 2016, το 2-1 του 2018 και το 1-0 του 2019, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Ντο Καφέ».

Πιεσμένη βαθμολογικά, αλλά ταυτόχρονα βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Λοντρίνα, ενώ υπολογίσιμη και από τα αουτσάιντερ της ανόδου η Κλαμπ Ρεγκάτας, παρά το γεγονός πως είναι απρόβλεπτη.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x