ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Νορβηγία: Μιοντάλεν – Τρόμσο

Νορβηγία: Μιοντάλεν – Τρόμσο
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, στην ολοκλήρωση του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Νορβηγίας, καθώς η Μιοντάλεν βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 14η στον βαθμολογικό πίνακα Τρόμσο, που βρίσκεται στην γραμμή των μπαράζ.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για τη Μιοντάλεν, το προ 10 περίπου ημερών 1-2 φιλοξενώντας την Στάμπαεκ, στο οποίο μείωσε με πέναλτι στο ενενηκοστό λεπτό. Ακολούθησε πάντως, το 3-0 στην έδρα της 3ης κατηγορίας Νοτόντεν, με το οποίο πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Νορβηγίας. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μιοντάλεν, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 20 μέρες αγωνιστική απραξία για την Τρόμσο στο πρωτάθλημα, περισσότερες από την σημερινή της αντίπαλο, μετά το εντός 1-3 από την Ρόζενμποργκ, όπου όχι μόνο έπεσε μάλιστα «θύμα» ανατροπής, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στην γραμμή των μπαράζ παραμονής. Πέρα από τα παραπάνω όμως, «θύμα» έκπληξης και στο κύπελλο, καθώς ηττήθηκε 1-3 στην έδρα της 3ης κατηγορίας Άλτα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον 2ο γύρο. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Τρόμσο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μιοντάλεν, το 2-1 του 2014 και το 4-3 του 2015 και μία ισοπαλία, το 1-1 του 2019, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Τρόμσο.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα με τον ίδιο στόχο, ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x