ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίντιλαντ – Αϊντχόφεν  

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίντιλαντ – Αϊντχόφεν  
Spread the love

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αϊντχόφεν να έχει «αγκαλιάσει», εκτός απροόπτου, την πρόκριση, μετά το υπέρ της 3-0 στην προ μίας εβδομάδας πρώτη μονομαχία τους στην Ολλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Μίντιλαντ με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με τρία τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ, με τη νικήτρια του ζευγαριού Σπάρτακ Μόσχας – Μπενφίκα. Παράσταση για ένα ρόλο το ματς των δύο ομάδων στην Ολλανδία, με την Αϊντχόφεν να έχει διαμορφώσει το 3-0 από το πρώτο σχεδόν ημίωρο και να έχει στην συνέχεια ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Επιτυχία σίγουρα για τη Μίντιλαντ, το ότι ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Σέλτικ, την στιγμή μάλιστα που βρέθηκε πίσω στο σκορ τόσο στο 1-1 στην πρώτη κόντρα τους στην Γλασκώβη, όσο και στο 2-1 στην παράταση στον επαναληπτικό στο γήπεδο της. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για τη Μίντιλαντ, το 4-1 την Παρασκευή που μας πέρασε για το πρωτάθλημα φιλοξενώντας την Βέιλε.

Στην άλλη πλευρά, κανένα απολύτως πρόβλημα για την Αϊντχόφεν στον προηγούμενο γύρο με την Γαλατά, καθώς «καθάρισε» ουσιαστικά με το εμφατικό 5-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Φίλιπς Στάντιον». Παρόλα αυτά, η Αϊντχόφεν δεν έδειξε σημάδια χαλάρωσης στον επαναληπτικό στην Πόλη, εκεί όπου με το υπέρ της 2-1 διπλασίασε τις νίκες της σε βάρος της τουρκικής ομάδας. Ακολούθησε το Σάββατο που μας πέρασε, το εμφατικό 4-0 στην έδρα του Άγιαξ, στον τελικό του Σούπερ Καπ με τον «Αίαντα».

Προϊστορία: Ήττα με 1-2 από τον Άγιαξ για τη Μίντιλαντ, στην φάση των ομίλων του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, στο μοναδικό της ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδα της Ολλανδίας, ενώ απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Αϊντχόφεν, στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις της στην Δανία (1-1-1).

Να πω την αλήθεια, το 2-1 της Αϊντχόφεν στην Πόλη σε βάρος της Γαλατά, παρά το γεγονός πως είχε επικρατήσει 5-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς και το 4-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ στην έδρα του Άγιαξ, εκ πρώτης όψεως με οδηγούσαν στο «διπλό». Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x