ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Σλάβια Πράγας – Φερεντσβάρος

Τσάμπιονς Λιγκ: Σλάβια Πράγας – Φερεντσβάρος
Spread the love

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Φερεντσβάρος να έχει σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Σλάβια Πράγας με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ, με τη νικήτρια του ζευγαριού Κλουζ – Γιουνγκ Μπόις. Ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Σλάβια στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄) και ένα πέναλτι στις αρχές της επανάληψης (50΄), αυτά που διαμόρφωσαν το 2-0 για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας στο πρώτο ματς στην Βουδαπέστη.

Τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Τσεχίας η Σλάβια Πράγας, η οποία μπήκε απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το περσινό μάλιστα το κατέκτησε με εμφατικό τρόπο, καθώς το κατάφερε αήττητη, έχοντας απολογισμό 26 νίκες και 8 ήττες σε 34 συνολικά ματς. Ξεκίνημα επίσης με δύο «διπλά» στο φετινό, με 1-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της Ζλιν και 3-1 στην συνέχεια στη μονομαχία της με την Τέπλιτσε.

Τέσσερις νίκες για την Φερεντσβάρος σε ισάριθμα ματς στους δύο προηγούμενους γύρους, βλέποντας την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας να ξεπερνάει αρχικά το εμπόδιο της Πρίστινα, της οποίας επικράτησε 3-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βουδαπέστη και 3-1 στην συνέχεια στο Κόσοβο. Κανένα πρόβλημα και στον 2ο προκριματικό γύρο, με 2-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ζαλγκίρις, ενώ 3-1 ακολούθως στον επαναληπτικό στη Λιθουανία. Εντός συνόρων, τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα για την Φερεντσβάρος, ενώ «θύμα» έκπληξης στην πρεμιέρα του φετινού, καθώς ηττήθηκε 1-2 φιλοξενώντας την Κισβάρντα.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Σλάβια Πράγας με ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ πέντε ήττες για την Φερεντσβάρος, στις ισάριθμες επισκέψεις της στο παρελθόν στην Τσεχία.

Κακή προϊστορία για την Φερεντσβάρος στην Τσεχία, με αυτό όμως να μην δικαιολογεί το 1,40 που συνοδεύει την Σλάβια Πράγας.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x