ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Βασιλεία – Ουίπεστ

Conference League: Βασιλεία – Ουίπεστ
Spread the love

Στο «Σεντ Γιάκομπ-Παρκ» ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με την Βασιλεία να έχει σημαντικό προβάδισμα μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Ουίπεστ με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ με τη νικήτρια του ζευγαριού Τσουκαρίτσκι (Σερβία) – Χάμαρμπι (Σουηδία). Μπροστά στο σκορ η ουγγρική ομάδα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με την Βασιλεία όμως να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, πραγματοποιώντας την ανατροπή.

Κανένα απολύτως πρόβλημα για την Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο με την Παρτιζάνι, καθώς επικράτησε 3-0 στο πρώτο ματς στην Ελβετία και 2-0 στον επαναληπτικό στην Αλβανία. Τρεις νίκες επίσης, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με 2-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Γκρασχόπερς, 6-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Σιόν, ενώ εντός 5-1 την Κυριακή που μας πέρασε σε βάρος της Σερβέτ.

Στην αντίπερα όχθη, δύο νίκες σε βάρος της Βαντούζ για την Ουίπεστ στον προηγούμενο γύρο, η οποία μετά το 2-1 αρχικά στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Βουδαπέστη, επικράτησε 3-1 στον επαναληπτικό στο Λιχτενστάιν, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Εντός συνόρων, ένας μόλις βαθμός στις δύο πρώτες αγωνιστικές για την Ουίπεστ, καθώς μετά το εντός 1-2 της πρεμιέρας από την Πούσκας, ακολούθησε το οδυνηρό, τουλάχιστον όπως προήλθε, 2-2 στην έδρα της Ντέμπρετσεν. Πιο συγκεκριμένα, προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ουίπεστ στο πενήντα, με τους γηπεδούχους όμως να μειώνουν αρχικά στο εβδομήντα επτά και να ισοφαρίζουν στην συνέχεια, τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στην Ελβετία, μετά το 3-2 της Βασιλείας στον 1ο γύρο του κυπέλλου πρωταθλητριών του 1973.

Φαβορί η φορμαρισμένη Βασιλεία, αλλά απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, θα πάμε φυσικά με ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 3,5

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x