ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ντεπορτίβο Πάστο

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ντεπορτίβο Πάστο
Spread the love

Το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Κολομβίας, με την πρωταθλήτρια Ντεπόρτες Τολίμα να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή που η ουραγός Ντεπορτίβο Πάστο προσπαθεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Πέντε βαθμοί για τη Ντεπόρτες Τολίμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, μετά και τη λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στη Μπαρανκίγια με την τοπική Τζούνιορ, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιο απειλητική η Τζούνιορ στο μεταξύ τους ματς, έχοντας μεταξύ των ευκαιριών της και ένα δοκάρι, με τη Ντεπόρτες Τολίμα με ένα μόνο σουτ σε όλο τον αγώνα από τον Καϊσέδο (φωτό) και ευχαριστημένη φυσικά από τη μοιρασιά των βαθμών. Είχαν προηγηθεί, το 1-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Περέιρα, το 0-1 στο Μεντεγίν από την Ατλέτικο Νασιονάλ και το εντός 1-1 με την πρωτοπόρο Αλιάνσα Πετρολέρα, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον αντίποδα, ένας μόλις βαθμός για τη Ντεπορτίβο Πάστο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και το 0-2 στην έδρα της πρωτοπόρου Αλιάνσα Πετρολέρα. Δοκάρι για τη Ντεπορτίβο Πάστο σε εκτός περιοχής σουτ του Κινιόνες στο ξεκίνημα του ματς με την Αλιάνσα Πετρολέρα, με αυτό όμως να είναι ότι θετικό είχε να επιδείξει σε ολόκληρο τον αγώνα. Τα ηνία του ματς στην συνέχεια στην Αλιάνσα Πετρολέρα, η οποία πήρε απόλυτα δίκαια το τρίποντο, με δύο τέρματα στο τριακοστό όγδοο και το ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό. Είχαν προηγηθεί, το εντός 1-3 της πρεμιέρας από τη Μιγιονάριος, το 0-0 στη Μπογκοτά με την τοπική Λα Εκιδάδ και το 1-2 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Περέιρα.

Προϊστορία: Επτά νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, μία για τη Ντεπορτίβο Πάστο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο). Άξιο αναφοράς, πως η Ντεπόρτες Τολίμα παραμένει αήττητη στο γήπεδο της από τη Ντεπορτίβο Πάστο για 11 συνεχόμενα ματς, μετά τη μοναδική της ήττα, το 0-1 του 2011.    

Υποτονικό το ξεκίνημα της σκληροτράχηλης Ντεπόρτες Τολίμα, αλλά δεδομένο πως η πρωταθλήτρια Κολομβίας θα βγάλει αντίδραση, καθώς θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην βρεθεί στην πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x