ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Σαρμιέντο

Αργεντινή: Ντεφένσα – Σαρμιέντο
Spread the love

Στο «Τίτο Τοματζέλο» το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα, να φιλοξενεί την Σαρμιέντο, ψάχνοντας το τρίποντο που θα βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα και θα μετριάσει γενικότερα τις εντυπώσεις από το κακό της ξεκίνημα στη Λίγκα Προφεσιονάλ.

Τέσσερις μόλις βαθμοί για τη Ντεφένσα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, βλέποντας την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα και πάλι σε ρηχά νερά την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Αλντοσίβι, από την οποία ηττήθηκε 0-1. Στην 23η θέση πλέον η ομάδα του Σεμπαστιάν Μπεκασέσε (φωτό) και χωρίς άλλοθι πλέον μετά τον αποκλεισμό της στην φάση των «16» του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Φλαμένγκο (0-1, 1-4). Είχαν προηγηθεί επίσης στη Λίγκα Προφεσιονάλ, το εκτός 1-2 της πρεμιέρας από την Ουρακάν, το 1-2 στο «Τίτο Τοματζέλο» από την Γοδόι Κρουζ, το 0-0 στην έδρα της Βέλεζ και το 3-2 φιλοξενώντας την Χιμνάσια, στο οποίο η Ντεφένσα επέστρεψε από 0-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 1-0 φιλοξενώντας την Ροζάριο, σε ένα ματς στο οποίο η Σαρμιέντο όχι μόνο πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στη Λίγκα Προφεσιονάλ, αλλά εκμεταλλεύτηκε ταυτόχρονα το ότι η αντίπαλος της ήταν αποπροσανατολισμένη λόγω του Κόπα Σουνταμερικάνα, χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει την επιτυχία της. Έξι γενικότερα οι βαθμοί της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, έχοντας προηγηθεί, το εντός 0-3 από την Εστουδιάντες, το 0-2 στην έδρα της Πατρονάτο, το 1-0 φιλοξενώντας την Πλατένσε και το 0-1 στην έδρα της Ράσινγκ. Πέρα του πρωταθλήματος, αποτυχία σίγουρα ο αποκλεισμός στον 1ο κιόλας γύρο του κυπέλλου από την 2ης κατηγορίας Τέμπερλεϊ (0-1). Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Ντεφένσα το 2014 και 1-1 το 2012, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαρμιέντο.

Δεδομένο πως η Ντεφένσα δεν είναι η ίδια ομάδα σε σχέση με αυτή που κατέκτησε το περσινό Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες ενώ στον πάγκο επίσης δεν υπάρχει και ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, ο Ερνάν Κρέσπο. Παρόλα αυτά, αξιόμαχο σύνολο, στον πάγκο αυτός που ουσιαστικά την έβγαλε από την αφάνεια, ο Σεμπαστιάν Μπεκασέσε, εκτιμώντας πως αν παίξει με τις πραγματικές της δυνατότητες, το σημερινό ματς μπορεί να το πάρει.

Εκτίμηση:  1

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x