ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Βάρμπεργκ – Έρεμπρο

Σουηδία: Βάρμπεργκ – Έρεμπρο
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, βρίσκοντας την Βάρμπεργκ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 13η θέση με 14 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 14η στον βαθμολογικό πίνακα και ακριβώς στην γραμμή των μπαράζ, Έρεμπρο.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σίριους, σε ένα ματς στο οποίο η Βάρμπεργκ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, από τη μοιρασιά των βαθμών. Κυρίαρχος η Βάρμπεργκ στο μεγαλύτερος μέρος του, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια, σημειώνοντας πάντως, πως κινδύνεψε αρκετά στις λιγοστές αλλά φαρμακερές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Βάρμπεργκ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Εγιούπι.

Κάτι ανάλογο, περνώντας στην άλλη πλευρά και για την Έρεμπρο, καθώς το 2-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μιάλμπι της άφησε πικρή γεύση, καθώς πέταξε στα σκουπίδια στην έδρα της όχι μόνο δύο πολύτιμους βαθμούς με ένα αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, αλλά και το σπουδαίο «διπλό» που είχε προηγηθεί με την Σίριους (2-1). Μπροστά στο σκορ η Έρεμπρο στο ματς με τη Μιάλμπι στο όγδοο μόλις λεπτό, με εντός περιοχής βολέ του Μπεσάρα (φωτό), το 1-1 από την αντίπαλο της στο είκοσι δύο, με το 2-1 ακολούθως στο πενήντα και ενώ έπαιζε από το είκοσι επτά με παίκτη παραπάνω. Παρόλα αυτά, η αδυναμία της να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα, έφερε και την «τιμωρία» της, καθώς η Μιάλμπι κατάφερε να ισοφαρίσει έξι λεπτά πριν το φινάλε. Δύο νίκες και πέντε ήττες για την Έρεμπρο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Έρεμπρο το 2013, ενώ το ίδιο σκορ για την Βάρμπεργκ το 2020, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Ένερτζι Αρένα».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και με τον ίδιο στόχο ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x