ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κατόλικα

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κατόλικα
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Ουατσιπάτο να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Κατόλικα βρίσκεται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 4η θέση και δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Ουατσιπάτο στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 0-0 αρχικά φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Ουνιόν Λα Καλέρα, ενώ επιβλητικό 4-1 την περασμένη εβδομάδα σε βάρος της ουραγού και καταδικασμένης Σαντιάγκο Γουόντερερς, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα. Ακολούθησε το εντός 0-1 για τα προημιτελικά του κυπέλλου από την Ουνιόν Εσπανιόλα, με το οποίο η Ουατσιπάτο γνώρισε τον αποκλεισμό, συνάρτηση του 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο Σαντιάγκο. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ουατσιπάτο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «CAP», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δραματικό 4-3 για την Κατόλικα φιλοξενώντας τη Λα Σερένα, βλέποντας την πρωταθλήτρια Χιλής όχι μόνο να πραγματοποιεί την ανατροπή, αλλά να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές. Στο -6 πάντως από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ουνιόν Λα Καλέρα οι «σταυροφόροι», με άλλοθι την συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί πάντως όπου αποκλείστηκαν με δύο ήττες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1) από την κάτοχο του τροπαίου Παλμέιρας. Δύο νίκες και πέντε ήττες για την Κατόλικα, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Σαν Κάρλος Ντε Αποκίντο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ουατσιπάτο, έξι για την Κατόλικα και δύο ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «CAP», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πιεσμένη και ευάλωτη η απρόβλεπτη Ουατσιπάτο, σημειώνοντας όμως, πως η πρωταθλήτρια Κατόλικα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος μακριά από το γήπεδο της, σε σχέση φυσικά με τις τρεις προηγούμενες χρονιές όπου πανηγύρισε ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x