ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Οπεράριο    

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Οπεράριο    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην 2η θέση και το -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κοριτίμπα, την στιγμή που η 10η στον βαθμολογικό πίνακα Οπεράριο θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα.

Ισοπαλία με 1-1 για την Κλαμπ Ρεγκάτας την προηγούμενη αγωνιστική στο Σαλβαντόρ με την τοπική Βιτόρια, με την ομάδα του Μασεϊό πάντως να παραμένει στην πρώτη τετράδα, παρά αυτή την απώλεια βαθμών. Μπροστά στο σκορ η Κλαμπ Ρεγκάτας στο ματς στο Σαλβαντόρ στο δέκατο ένατο λεπτό, με προβολή του Ζουνίνιο Μπραντάο σε άδειο σχεδόν τέρμα, με το 1-1 ακολούθως για τους γηπεδούχους στο πενήντα τέσσερα, ενώ ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια μέχρι το φινάλε, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι για την Βιτόρια. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε, με την Οπεράριο όχι μόνο να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την πρώτη τετράδα, αλλά να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί, καθώς είχαν προηγηθεί, το 1-0 στο Μπελέμ σε βάρος της τοπικής Ρέμο και το εντός 1-0 στη μονομαχία της με τη Μποταφόγκο. Πιο απειλητική η Οπεράριο στο ματς με τη Μπρούσκε, στο οποίο μάλιστα είχε και ένα δοκάρι, πριν βρεθεί πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πεντηκοστό ένατο λεπτό. Παρόλα αυτά, με αρκετή υπομονή στο τελευταίο ημίωρο, σώζοντας τελικά τον βαθμό με κοντινή κεφαλιά του Φάμπιο Αλεμάο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Οπεράριο, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Κλαμπ Ρεγκάτας το 2020 και 0-0 το 2019, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οπεράριο.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Κλαμπ Ρεγκάτας στο γήπεδο της και με κίνητρο όχι μόνο να βρεθεί στην 2η θέση, αλλά να εδραιωθεί γενικότερα στην πρώτη τετράδα, έχοντας το προβάδισμα στο σημερινό ματς. Αξιόμαχη βέβαια ως ομάδα η Οπεράριο, αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο ταβάνι, με την εύκολη παραμονή να είναι ο βασικός της στόχος και λιγότερο η υπέρβαση της ανόδου, καθώς πολύ δύσκολα θα βάλει πλάτη ομάδες που είναι καλύτερες και πιο σταθερές από αυτή.

Εκτίμηση:  1

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x