ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Φέγενορντ – Έλφσμποργκ

Conference League: Φέγενορντ – Έλφσμποργκ
Spread the love

Στο Ρότερνταμ η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Φέγενορντ και την Έλφσμποργκ για τα πλέι οφ του Conference League, με το μεταξύ τους επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Σουηδία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αγγαρεία για την Φέγενορντ στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Ντρίτα, καθώς μετά το 0-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Κόσοβο, λίγο έλειψε να μπλέξει σε περιπέτειες στον επαναληπτικό στο Ρότερνταμ. Πιο συγκεκριμένα, 1-2 μπροστά στο σκορ η Ντρίτα στο δέκατο έκτο λεπτό, με την Φέγενορντ όμως να ισοφαρίζει αρχικά στο εξήντα επτά και αν αποφεύγει την παράταση στο ενενήντα (3-2). Το παραλίγο πάθημα πάντως, φαίνεται πως έγινε μάθημα στον 3ο προκριματικό, καθώς «καθάρισε» εύκολα με δύο νίκες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0) την ελβετική Λουκέρνη. Εντός συνόρων, με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 4-0 στην πρεμιέρα στο Τίλμπουργκ της τοπικής Βίλεμ.

Στην άλλη πλευρά, δύο νίκες σε βάρος της Μιλσάμι στον 2ο προκριματικό για την Έλφσμποργκ με συνολικό σκορ 9-0, με 4-0 στο πρώτο ματς στην Σουηδία και 5-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στη Μολδαβία. Επόμενο εμπόδιο στον 3ο προκριματικό η Βέλεζ Μόσταρ, η ομάδα που άφησε εκτός Ευρώπης την ΑΕΚ, με τις δύο αντιπάλους στο 1-1 στο πρώτο ματς στην Σουηδία, με την Έλφσμποργκ όμως τρομερά αποτελεσματική στον επαναληπτικό στην Βοσνία, πανηγυρίζοντας την πρόκριση με το επιβλητικό 4-1. Εντός συνόρων, 2-0 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Χάμαρμπι, παραμένοντας στην 4η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Φέγενορντ και μία ήττα, σε πέντε ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Σουηδίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Έλφσμποργκ στην Ολλανδία.

Συνδυασμός της επικράτησης της Φέγενορντ με ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, σε σχέση με την χαμηλή τιμή που συνοδεύει την ολλανδική ομάδα.

Εκτίμηση:  1 & Over 2,5

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x