ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε – Ντεφένσα

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε – Ντεφένσα
Spread the love

Στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα» το τελευταίο χρονικά και ταυτόχρονα σπουδαιότερο ματς του σημερινού προγράμματος, καθώς η πρωτοπόρος της Λίγκα Προφεσιονάλ, Ιντεπεντιέντε, φιλοξενεί την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα.

Δύο συνεχόμενες νίκες για την Ιντεπεντιέντε, με το 1-0 αρχικά στο ντέρμπι φιλοξενώντας την Ράσινγκ και το 2-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Ροζάριο, να την διατηρούν στην κορυφή και το +1 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Λανούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Ροζάριο ο Σίλβιο Ρομέρο (φωτό), ο οποίος ήταν ο σκόρερ τόσο του 1-0, με κοντινή προβολή στο είκοσι έξι όσο και του 2-0, με ψηλοκρεμαστό, εκτός περιοχής πλασέ, στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Πιο απειλητική μάλιστα και στο δεύτερο ημίχρονο η Ιντεπεντιέντε, στο οποίο είχε ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, για περισσότερα τέρματα και στο οποίο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, παρά τη μείωση του σκορ από την αντίπαλο της, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα εννέα. Δύο νίκες (Πατρονάτο 2-0, Ράσινγκ 1-0) και μία ισοπαλία (Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-0) για την Ιντεπεντιέντε, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 4-2 φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, με τη Ντεφένσα να πανηγυρίζει το δεύτερο τρίποντο τόσο στο γήπεδο της όσο και γενικότερα στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Κοντινή κεφαλιά του Κοντρέρας και 1-0 στο ματς με την Σαρμιέντο στο είκοσι οκτώ, ενώ διαγώνιο, εντός περιοχής πλασέ του Πιτσίνι και 2-0 στο τριάντα τέσσερα. Η μείωση του σκορ ακολούθως, κόντρα στην ροή του αγώνα, τρία λεπτά αργότερα, με τη Ντεφένσα όμως και πάλι με προβάδισμα δύο τερμάτων στο εβδομήντα πέντε. Το 3-2 στην συνέχεια από τη φιλότιμη Σαρμιέντο στο ενενήντα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τη Ντεφένσα από τον Λούκας Μπάριος, ο οποίος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε μόνος τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των φιλοξενούμενων, καθώς ο γκολκίπερ τους είχε βρεθεί μπροστά σε εκτέλεση κόρνερ. Μία ισοπαλία (Βέλεζ 0-0) και δύο ήττες (Ουρακάν 1-2, Αλντοσίβι 0-1) για τη Ντεφένσα, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ιντεπεντιέντε, δύο για τη Ντεφένσα και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα».

Συμπαγής και ταυτόχρονα κυνική η Ιντεπεντιέντε, η οποία θα θέλει φυσικά να διατηρηθεί στην κορυφή, έχοντας το προβάδισμα απέναντι στη Ντεφένσα, η οποία παρά τις φιλότιμες της προσπάθειες, δεν θυμίζει την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x