ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Κονφιάνσα

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Κονφιάνσα
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε, με τη «μεγάλη» Κρουζέιρο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 14η θέση και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Κονφιάνσα στην προτελευταία και με πλάτη μόνο την ουραγό Μπραζίλ Πελότας.

Σπουδαίο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρεσίφε σε βάρος της τοπικής Ναούτικο, το οποίο διατήρησε την Κρουζέιρο στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στους περισσότερους βέβαια ακούγεται παράξενο το να χαρακτηρίζεται σπουδαίο ένα τρίποντο για την Κρουζέιρο στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, αλλά η ανάλυση γίνεται πάντα βάσει βαθμολογικών δεδομένων. Μοιρασμένο και με ευκαιρίες εκατέρωθεν το ματς με τη Ναούτικο, στο οποίο πάντως, η Κρουζέιρο ήταν στο φινάλε πιο τυχερή, καθώς κατάφερε να φτάσει στο 1-0 στο ογδοηκοστό τρίτο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Τιάγκο. Μία νίκη, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κρουζέιρο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο Μπέλο Οριζόντε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις συνεχόμενες ήττες για την Κονφιάνσα, με το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την CSA, το 2-4 στην έδρα της  Πόντε Πρέτα και το εντός 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από τη νεοφώτιστη Ρέμο, όχι μόνο να την διατηρούν στην προτελευταία θέση, αλλά να την εδραιώνουν ταυτόχρονα στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτογκόλ από τον δεξιό μπακ Μαρσελίνιο για την Κονφιάνσα και 0-1 στο ματς με την Ρέμο στο δέκατο έκτο λεπτό, με την ισοφάριση όμως από την ομάδα του Αρακαζού στο τριάντα επτά. Παρόλα αυτά, ένα εκτός περιοχής σουτ σχεδόν από το πουθενά, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, αυτό που «σκότωσε» χωρίς υπερβολή την Κονφιάνσα. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες για την Κονφιάνσα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Κονφιάνσα, στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κρουζέιρο. Επικράτηση με 3-1 επίσης για την Κονφιάνσα, στο ματς του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στο Αρακαζού.

Πέτρινα χρόνια για την Κρουζέιρο, την τροπαιοθήκη της οποίας ζηλεύουν πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ δύσκολο να της δείξεις εμπιστοσύνη, παρά το γεγονός πως φιλοξενεί αντίπαλο με περισσότερα προβλήματα από αυτή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x