ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Μάλμε – Ντέγκερφορς    

Σουηδία: Μάλμε – Ντέγκερφορς    
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν η Μάλμε, έχοντας πάντως στο μυαλό και τον κρίσιμο επαναληπτικό στην Βουλγαρία με τη Λουντογκόρετς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένας μόλις βαθμός για τη Μάλμε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με άλλοθι πάντως τις δύο μονομαχίες της με την Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο ματς με τη Λουντογκόρετς για τα πλέι οφ της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Λευκή ισοπαλία αρχικά στην έδρα της Χάλμσταντ, ενώ 2-3 στο δραματικό σε εξέλιξη ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Γκέτεμποργκ, στο οποίο ισοφάρισε προσωρινά στο ογδόντα έξι και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να φτάνει στο τρίποντο με πέναλτι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Παρόλα αυτά, η Μάλμε μετρίασε τις εντυπώσεις με το εντός 2-0 που ακολούθησε σε βάρος της Λουντογκόρετς, το οποίο της έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τη Μάλμε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα μέσος Γκβάργκις.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Χάκεν, βλέποντας τη νεοφώτιστη Ντέγκερφορς όχι μόνο να πραγματοποιεί την καλύτερη της εμφάνιση μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά να βρίσκεται πλέον και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο πέναλτι, στο δωδέκατο και το τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό και ενδιάμεσα αυτών το τέρμα του Σαϊντί στο είκοσι έξι, αυτά που «καθάρισαν» το ματς με την Χάκεν, ενώ ξέσπασμα στην συνέχεια στην έδρα της 4ης κατηγορίας Σλέιπνερ στον 2ο γύρο του κυπέλλου, εκεί όπου η Ντέγκερφορς επικράτησε με το εμφατικό 8-1 της αντιπάλου της. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Ντέγκερφορς, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μάλμε, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντέγκερφορς, με 7-1 το 2014 και 3-2 το 2019, αμφότερες όμως για το κύπελλο, με το σημερινό να είναι το πρώτο στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Πολύ μεγάλος στόχος για τη Μάλμε η συμμετοχή στην φάση των ομίλων, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως θα αφήσει την Τζουγκάρντεν να ξεφύγει. Απελπιστικά χαμηλή όμως η τιμή που την συνοδεύει, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 3,5

(Visited 31 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x