ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Ράντερς – Ααλμποργκ

Δανία: Ράντερς – Ααλμποργκ
Spread the love

Με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει το αήττητο αλλά να βρεθεί και πάλι στην κορυφή η Ράντερς, η οποία πάντως φιλοξενεί την πάντα υπολογίσιμη Ααλμποργκ, έχοντας στο μυαλό και τον αρκετά δύσκολο επαναληπτικό με την Γαλατά στην Πόλη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Εντυπωσιακό, τηρουμένων των αναλογιών, το ξεκίνημα της Ράντερς, η οποία παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και η οποία με τρίποντο σήμερα θα επιστρέψει στην κορυφή. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, ενώ επιτυχία σίγουρα, το 1-1 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Γαλατά για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έστω και αν στον επαναληπτικό στην Πόλη θα είναι το αουτσάιντερ. Ανεξάρτητα πάντως του τι θα συμβεί στην Πόλη, έχει εξασφαλίσει θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς αν προκριθεί θα είναι φυσικά σε αυτούς του Γιουρόπα, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα «υποβιβαστεί» στην συγκεκριμένη φάση του Conference League. Άξιο αναφοράς επίσης για το πρωτάθλημα, πως έχει τρία «διπλά» σε ισάριθμα ματς (Βέιλε 2-0, Ααρχους 2-1, Βίμποργκ), ενώ τέσσερις βαθμοί στο γήπεδο της, με 1-0 σε βάρος της Σοντερίσκε και 1-1 με την Οντένσε, στη μοναδική της απώλεια. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο βαθμοί για την Ααλμποργκ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με 2-2 στην πρεμιέρα στο «Πάρκεν» με την Κοπεγχάγη, 0-1 ακολούθως φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Μίντιλαντ και 0-0 με την Σίλκεμποργκ, αλλά μόνο νίκες στην συνέχεια, ανεβαίνοντας στην 5η θέση. Πιο συγκεκριμένα, 2-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ααρχους, σπάζοντας φυσικά το ρόδι τόσο στο γήπεδο της όσο και γενικότερα στο πρωτάθλημα, ενώ πρώτο «διπλό» την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-0 στην έδρα της Βέιλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ράντερς, πέντε για την Ααλμποργκ και έξι ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σεφέους Παρκ».

Εντυπωσιακό αναμφίβολα το ξεκίνημα της Ράντερς, με το σημερινό ματς όμως να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς η Ααλμποργκ έχει μόνο μια ήττα και αυτή από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, ενώ υπάρχει και ο επαναληπτικός με την Γαλατά στην Πόλη, που αποτελεί σίγουρα πρόκληση.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x