ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ: Λέγκια Βαρσοβίας- Σλάβια Πράγας

Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ:  Λέγκια Βαρσοβίας- Σλάβια Πράγας
Spread the love

Στην Βαρσοβία η Λέγκια υποδέχεται την Σλάβια Πράγας σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό αφού πρόκειται για δυο ομάδες που λίγο-πολύ βράζουν στο ίδιο καζάνι και έχουν κοινό παρανομαστή το “εύκολο” γκολ αλλά και τις ευάλωτες άμυνες.

Οι Πολωνοί ήταν τυχεροί πάντως που έφυγαν με την ισοπαλία από την Πράγα την περασμένη εβδομάδα αφού πέτυχαν δυο γκολ σε τρεις μόλις προσπάθειες στην αντίπαλη εστία ενώ στον αντίποδα οι Τσέχοι είχαν συνολικά 17!

Στον προηγούμενο γύρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκαν από την Ντιναμό Κιέβου χάνοντας στον επαναληπτικό στην έδρα τους με 0-1 και ενώ στο αντίστοιχο πρώτο ματς είχαν έλθει ισόπαλοι με 1-1.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον 41χρονο Μπόρουτς κάτω από τα δοκάρια ( με θητεία σε Πρέμιερ Λιγκ, Καμπιονάτο και Σέλτικ) , με τριάδα στα στόπερ και ηγέτη μπροστά τον Βραζιλιάνο Λουκίνας.

Οι Τσέχοι με βάση την εικόνα τους στο πρώτο ματς άξιζαν την νίκη , παρά το γεγονός πως βρέθηκαν δυο φορές να κυνηγάνε το σκορ, ενώ ειδικά στο β΄ ημίχρονο είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν και έτσι απόψε θέλουν το 2ιπλο για να προκριθούν στους ομίλους του Εuropa και να μην υποβιβαστούν στο Conference League.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα διέσυραν με 4-0 την Μπάνικ Οστράβα και έτσι έχουν “χτίσει” καλή ψυχολογία ενώ ο τεχνικός Τρισέφσκι θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς έχοντας τον Στάνισλαβ Τέτσλ στο “9” και τριάδα πίσω του, τον Ρουμάνο Στάντσιου στο “10” και τον Νιγηριανό Εκπάι με τον Μάζοπουστ στα άκρα.

Προϊστορία: Το 2-2 του πρώτου αγώνα είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση.

* Εκτιμώ πως οι Τσέχοι θα πάρουν την πρόκριση (1.70) αλλά το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το combo του Over 2,5 μαζί με το Goal σε απόδοση 2,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x