ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Uefa Conference: Ριέκα -ΠΑΟΚ

Uefa Conference: Ριέκα -ΠΑΟΚ
Spread the love

Στη Ριέκα, η τοπική ομάδα φιλοξενει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας ,με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Oι Κροάτες, που στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Θεσσαλονίκη είχαν δύο φάσεις με γκολ απο τον Λεπίνιτσα και λίγο νωρίτερα ένα σουτ που κόντραρε αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη σε μία δύσκολη απόκρουση. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τόμιτς γύρισε πίσω, έδωσε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ και την πάτησε δεχόμενη γκολ στο 90+.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κροάτες που είναι ήδη στην πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, όντας στην 3η θέση, ισόβαθμοι με Λοκομοτίβα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ,προέρχονται από τη νίκη επί της Σίμπενικ με 2-1, κάνοντας ανατροπή με τα γκολ των Ντρμιτς και Μπουσνια. Ο πρώτος επιστρέφει, μάλιστα στην αρχική 11άδα όντας ο κορυφαίος παίκτης  του συλλόγου, με 4 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ενας παίκτης με τεράστια εμπειρία  απο το Γερμανικό Πρωτάθλημα του οποίου η απουσία φάνηκε στο πρώτο ματς. Από κει και πέρα, ο Τόμιτς δεν θα έχει στη διάθεση του ,τον αμυντικό Σμολτσιτς και τον ακραίο Μούριτς.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει,επ ουδενί λόγω, να αποκλειστεί απο την Ριέκα και να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Θα είναι τεράστια αποτυχία για τον Λουτσέσκου που είδε την ομάδα του στο πρώτο ματς να είναι κακή στο πρώτο μέρος και πολύ καλύτερη στο δεύτερο  σκοράροντας στο τέλος. Κακό νέο το αργό τρανζίσιον που έδινε την ευκαιρία στους Κροάτες για αντεπιθέσεις,αλλά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Εκτός οι Ροντρίγκο,Ολιβέιρα,Ινγκασον και  ο κίπερ Ζίφκοβιτς.

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πέρα του 1-1 στο πρώτο ματς.

Εκτίμηση:  Παράξενο και πονηρό ματς καλύτερη επιλογή μοιάζουν τα 2-3 τέρματα, περιμένοντας ένα ΠΑΟΚ να θέλει να αιφνιδιάσει και τη Ριέκα να έχει ένα μεγάλο συν με την επιστροφή του Ντρμιτς.

 

      ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x