ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πλέι οφ Κόνφερενς Λιγκ: Τότεναμ- Πάκος Φερέιρα

Πλέι οφ Κόνφερενς Λιγκ: Τότεναμ- Πάκος Φερέιρα
Spread the love

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Πάκος Φερέιρα με μοναδικό στόχο να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Πορτογαλία και να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021.

Οι σπερς με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντος στον πάγκο τους απολαμβάνουν ένα απόλυτο ρεκόρ σε νίκες 2/2 αφού μετά το 1-0 επί της Μ.Σίτι στην πρεμιέρα επικράτησαν με το ίδιο σκορ στο Molineux της Γούλβς.

Ενδιάμεσα ωστόσο έχασαν με το ίδιο σκορ από την αποψινή τους αντίπαλο και καλούντα να διορθώσουν την εις βάρος τους κατάσταση για να μην αποκλειστούν τόσο πρόωρα από την Ευρώπη.

Αν προσθέσουμε και τα τελευταία περσινά παιχνίδια τους θα διαπιστώσουμε πως πλέον αριθμούν 1/9 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού μόλις χθες μέσο tweet ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε πως παραμένει στην ομάδα.

Εντός έδρας το πιο πρόσφατο ρεκόρ τους είναι 10-0-2 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει απόψε στο “9” τον αρχισκόρερ της ομάδας Χάρι Κέιν με τον Λούκας Μόουρα και τον νεοφερμένο Ισπανό Μπράιαν Χιλ από την Εϊμπάρ αφού ο Κορεάτης Σον έμεινε εκτός για να προφυλαχτεί.

Οι Πορτογάλοι καλούνται απόψε να ολοκληρώσουν μια μεγάλη έκπληξη όπως θα είναι μια πρόκριση στους ομίλους απέναντι στην αστραφτερή και πλούσια Τότεναμ.

Την Δευτέρα το βράδυ έχασε στην έδρα της από την Εστορίλ ( 1-3) αν και προηγήθηκε στο ημίωρο του αγώνα και το ανησυχητικό για το συγκρότημα του Ζόρζ Σιμάο είναι πως πλέον αριθμεί 3/4 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν είναι και το καλύτερο να πας να παίξεις μέσα στο Tottenham Hotspur με ένα τέτοιο αρνητικό ρεκόρ.

Επίσης είναι ενδεικτικό πως αριθμούν μόλις 4/14 2ιπλά μακριά από το Estadio da Capital de Ferreira εκ των οποίων οι 9 είναι ήττες.

Προϊστορία: Το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία με το οποίο κέρδισε η Πάκος είναι και το μοναδικό στην μεταξύ τους προϊστορία.

* Σε combo εδώ ο Άσος με το Under 3,5 σε απόδοση 1,93 στο διαδίκτυο. Με τον Κέιν ξανά στο “9” και με την πλάτη στον τοίχο θα βγάλουν αντίδραση οι Λονδρέζοι απόψε. Ελπίζω να μην ανοίξει υπερβολικά το σκορ όπως άλλωστε δεν έχει συμβεί στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x