ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Παρτιζάν – Σάντα Κλάρα

Conference League: Παρτιζάν – Σάντα Κλάρα
Spread the love

Στο «Στάντιον Παρτιζάνα» του Βελιγραδίου, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα πλέι οφ του Conference League, με την Σάντα Κλάρα να έχει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στις Αζόρες.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Παρτιζάν σήμερα με οποιοδήποτε σκορ αλλά μόνο με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από την Σάντα Κλάρα στο ματς στις Αζόρες, καθώς κατάφερε να πετύχει γκολ στο τέταρτο λεπτό και των δύο ημιχρόνων, με το 1-0 με κοντινό πλασέ του Κάρλος στο τέσσερα και το 2-0 με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Μορίτα στο σαράντα εννέα. Παρόλα αυτά, η Παρτιζάν κατάφερε να μειώσει στο πενήντα τέσσερα με κοντινή κεφαλιά του Βούγιασιτς, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον σημερινό επαναληπτικό.

Δύο νίκες σε βάρος της Ντουνάισκα για την Παρτιζάν στον 2ο προκριματικό γύρο, με 1-0 αρχικά στο Βελιγράδι και 2-0 ακολούθως στον επαναληπτικό στην Σλοβακία. Δύο ισοπαλίες ακολούθως με την Σότσι, με 1-1 στην Ρωσία και 2-2 στον επαναληπτικό στο Βελιγράδι, εκεί όμως όπου πανηγύρισε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Εντός συνόρων επίσης, το απόλυτο για την Παρτιζάν σε πέντε ματς στο νέο πρωτάθλημα της Σερβίας, μετά και το πρόσφατο 4-0 στην έδρα της Κολουμπάρα.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στους δύο προηγούμενους γύρους για την Σάντα Κλάρα, η οποία ξεπέρασε αρχικά στον 2ο το εμπόδιο της Σκούπι από τα Σκόπια (3-0, 2-0). Η ομάδα από τις Αζόρες μάλιστα κατάφερε να διατηρήσει τόσο το απόλυτο όσο και το μηδέν παθητικό στην συνέχεια με την Ολίμπια στον 3ο προκριματικό γύρο, της οποίας επικράτησε 2-0 αρχικά εντός και 1-0 στον επαναληπτικό στην Σλοβενία. Παρόλα αυτά, εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα της εντός συνόρων, καθώς έχει ένα μόλις βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, μετά και το πρόσφατο 0-2 στην έδρα της Μποαβίστα. Πέρα από τα παραπάνω, σημαντική η απώλεια του επιθετικού Κάρλος, ο οποίος μετακινήθηκε στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Παρτιζάν, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες, σε οκτώ ματς στο παρελθόν στο Βελιγράδι με ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της Σάντα Κλάρα στην Σερβία.

Πολύ δυνατή στο «σπίτι» της η Παρτιζάν, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τόσο τον παράγοντα έδρα, όσο και την πιθανή κόπωση της Σάντα Κλάρα, καθώς η ομάδα από τις Αζόρες δεν είναι μαθημένη σε τόσο γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα, ειδικά σε ξεκίνημα νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Επιπλέον, η ομάδα από τις Αζόρες θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Κάρλος, ο οποίος είχε προλάβει να πετύχει έξι γκολ από τα προκριματικά μέχρι και σήμερα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x