ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Πόρτσμουθ και Γουένστει καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητα τους παίζοντας μακριά απο την έδρα τους.

230 Γουίγκαν-Πόρτσμουθ

Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε ως το παιχνίδι των …συντηρητικών ομάδων. Φαβορί αγωνιστικά, αλλά όχι βάσει απόδοσης είναι η Πόρτσμουθ απέναντι στην αντίπαλο της.

Η γηπεδούχος είναι αήττητη μεν εντός (1-1-0) , αλλά δεν έχει εύκολο το γκολ. Πιο πρόσφατο το 2-0 εκτός έδρας επί της κάκιστης Τσάρλτον, ενώ στο Λιγκ καπ απέκλεισε την Μπόλτον στα πέναλτι.

Η Πόρτσμουθ έχει ξεκινήσει καλά σε μάι χρονια όπου ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην Τσάμπιονσιπ. Δεν έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερα ματς(3-1-0 συνολικά και 1-1-0 εκτός έδρας), ενώ γκέλαρε απέναντι στη Ντονκάστερ(0-0 εκτός έδρας).

Προϊστορία: 0-1-1 την τελευταία δεκαετία, πέρσι οριακά 0-1

Εκτίμηση: Σε ένα απόλυτα οριακό ματς ,η επιλογή μου θα είναι το διπλό και σαν δεύτερος στόχος τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 ή 2-3

234 Μόρκαμπ-Σέφιλντ Γουέν .

Δύο ήττες σερί για την Μόρκαμπ που μετά το 2-2 με την Ιπσουιτς και τη νίκη κόντρα στη Σριούσμπερι είδε Ρόδεραμ και Τζίλιγχαμ να τγην κερδίζουν, ενώ αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ με ήττα από την Πρέστον. Τεράστιο πρόβλημα η αμυντική της λειτουργία με τα γκολ να μπαίνουν σχετικά εύκολα ελλείψει αμυντικής ισορροπίας. Εντός έδρας έχει 1-0-1.

Η Γουένστει , είναι πρώτη και αήττητη μαζί με Γουίκομπ και Πόρτσμουθ χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της και με όπλο τον κυνισμό της στην επίθεση και το καλό πλάνο στην άμυνα καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα και να μη δέχεται γκολ. Εκτός έδρας έχει 1-1-0

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Η κυνική Γουένστει θα κάνει το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x