ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Ρέμο       

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Ρέμο       
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μπέντο Φρέιτας», με τη Μπραζίλ Πελότας στην τελευταία θέση δίνοντας μάχη επιβίωσης, την στιγμή που η νεοφώτιστη Ρέμο βρίσκεται στην 12η και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Μπραζίλ Πελότας μέχρι το  ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Λοντρίνα, εκεί πάντως όπου κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να πάρει μετά από καιρό ένα βαθμό. Τα πράγματα βέβαια δεν άλλαξαν δραματικά, καθώς είναι κολλημένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση εννέα βαθμών από την γραμμή της παραμονής. Σε παθητικό ρόλο η Μπραζίλ Πελότας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στην έδρα της Λοντρίνα, στο οποίο πάντως είχε δοκάρι στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια και στο οποίο όμως η αντίπαλος της είχε αρκετές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη όλων ένα χαμένο πέναλτι στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Ρέμο πριν την εντός έδρας μονομαχία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κλαμπ Ρεγκάτας, εκεί όμως, όπου η ομάδα του 42χρονου Φελίπε Κονσεϊσάο (φωτό) είδε να παίρνει τέλος σε αυτό το μικρό νικηφόρο σερί από το 1-2 από την αντίπαλο της.  Δύο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο εξηκοστό και το εξηκοστό έκτο λεπτό, αυτά που «καθάρισαν» ουσιαστικά το ματς, με το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια η Ρέμο, απλά να μειώσει με τον Τζέφερσον, λίγο πριν το φινάλε (82΄). Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Ρέμο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπραζίλ Πελότας.

Μεγάλη η πίεση στη Μπραζίλ Πελότας, οι βαθμοί έρχονται αραιά και δύσκολα, ενώ και το «Μπέντο Φρέιτας» δεν της δίνει φέτος την ασφάλεια που είχε σε προηγούμενα πρωταθλήματα. Απρόβλεπτη βέβαια και η Ρέμο, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των γηπεδούχων και να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Εκτίμηση:  2

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x