ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο London Stadium διεξάγεται το μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Κρίσταλ Πάλας.

Τα «σφυριά» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογία έχοντας πετύχει 2/2 νίκες και 8 γκολ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ήδη έχουν ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου από το 1983 ενώ τα 8 τέρματα που πέτυχαν απέναντι σε Νιουκάστλ και Λέστερ είναι αντίστοιχα το καλύτερο ρεκόρ τους σε ξεκίνημα πρωταθλήματος εδώ και 91 χρόνια.

Ο Μίκα Αντόνιο με τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στις «Αλεπούδες» έγινε ο 1ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία ξεπερνώντας τον Πάολο Ντι Κάνιο ενώ χρειάζεται ακόμη ένα για να γίνει επίσης ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Γουέστ Χαμ που θα έχει φτάσει τα 50 γκολ γρηγορότερα στην Premier League αφήνοντας πίσω του τον Τόνι Κότι.

Αξίζει να αναφέρουμε και τον Σαιντ Μπενραχμά με 3 γκολ και 4 ασίστ στα 7 πιο πρόσφατα γκολ που έχει πετύχει ο Αλγερινός.

 

Οι «Αετοί» έχουν μαζέψει έναν βαθμό στα δυο πρώτα τους παιχνίδια αφού αρχικά έχασαν με 3-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και στην συνέχεια παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στην Μπρέντφορντ.

Εντωμεταξύ, αποκλείστηκαν πρόωρα και από το  Carabao Cup με ήττα με 0-1 από την Γουότφορντ στο Vicarage Road.

Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν για τον νεοφερμένο προπονητή Πατρίκ Βιεϊρά που περιμένει έστω και στο φινάλε ενίσχυση μεταγραφικά και  συνεχίζει να έχει απουσίες βασικών παικτών όπως ο αρχηγός Μιλιβόγεβιτς , ο Εζέ και ο Νέιθαν Φέργκιουσον.

 

Προϊστορία: Αμφότερες έχουν βρει δίχτυα στα οχτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ η Πάλας έχει χάσει 2/8 ματς στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

  • Το momentum είναι καθαρά για τους γηπεδούχους και θα τους εμπιστευτώ στον Άσο. Μάλιστα επειδή σκοράρουν με ευκολία θα ρισκάρω και σε combo με το Over 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  1 + Over 1,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x