ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 : Ρωσία- Κροατία 8ος όμιλος

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 :  Ρωσία- Κροατία 8ος όμιλος
Spread the love

Στην Μόσχα η Ρωσία υποδέχεται την Κροατία με τους γηπεδούχους να έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον νεοφερμένο ομοσπονδιακό τεχνικό Βαλέρι Κάρπιν αντί του Τσερτσέσοβ ο οποίος απολύθηκε εξαιτίας της κακής εικόνας που είχε η ομάδα στο πρόσφατο Euro.

Μετά λοιπόν την απρόσμενα εντυπωσιακή πορεία τους στο Μουντιάλ που διοργάνωσαν οι ίδιοι το 2018 όπου έφτασαν μέχρι και τα προημιτελικά πήγαν στο Euro2020 στις αρχές του καλοκαιριού και αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων με εκείνο το “βαρύ” 1-4 που έχασαν από την Δανία.

Ο νεοφερμένος τεχνικός Βαλέρι Κάρπιν έχει ως αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ και στην παρούσα φάση η Ρωσία βρίσκεται στην 2η θέση υστερώντας σε ισοβαθμία , με διαφορά τερμάτων, της αποψινής τους αντιπάλου.

Εκτός ο βασικότατος φορ Τζιούμπα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Οι Κροάτες είχαν βάλει εξ ορισμού ψηλά τον πήχη και μεγάλη πίεση στους εαυτούς τους από την στιγμή που ήταν φιναλίστ στο Μουντιάλ της Ρωσίας αλλά και στο Euro είχαν καλή εικόνα αφού επέζησαν της φάσης των ομίλων και στην συνέχεια αποκλείστηκαν από την Ισπανία σε ένα ματς θρίλερ στην παράταση με 5-3 και ενώ νωρίτερα στην κανονική διάρκεια είχαν “γυρίσει” εν μέρει το ματς σκοράροντας τρία γκολ στο φινάλε.

Εκτός ο ηγέτης της ομάδας ο Λούκα Μόντριτς με τραυματισμό όπως και ο Ρέμπιτς της Μίλαν που είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον Ντάλιτς.

Προϊστορία: 0-2-2 υπέρ των Κροατών σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε μια πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3,15 αφού πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δυο εθνικές ομάδες απογοητευμένες που βασικά δεν θέλουν να χάσουν απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x