TENNIS US OPEN

US OPEN:Μαρία Σάκκαρη-Μπιάνκα Αντρεέσκου

US OPEN:Μαρία Σάκκαρη-Μπιάνκα Αντρεέσκου
Spread the love

Να φτάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά ενός Grand Slam θέλει η Μαρία Σάκκαρη που έχει μπροστά της την πρόκληση της αναμέτρησης με την Μπιάνκα Αντρεέσκου στους «16» του US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο. 18 στην παγκόσμια κατάταξη) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς οι νίκες επί των Κότσιουκ, Σινιάκοβα και Κβίτοβα στους τρεις προηγούμενους γύρους ήρθαν χωρίς καν απώλεια σετ.

Στον αντίποδα η 21χρονη Καναδή (No7 στον κόσμο) ήταν η νικήτρια πριν από δύο χρόνια στη Νέα Υόρκη, αλλά οι τραυματισμοί που αντιμετώπισε στη συνέχεια είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει επιστρέψει σε αυτό το σούπερ επίπεδο του 2019, όταν πέρα από το US Open κατέκτησε το Indian Wells και το τουρνουά του Τορόντο. Η νικήτρια αυτού του αγώνα θα μονομαχήσει με Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα ή Καρολίνα Πλίσκοβα στα προημιτελικά.

HEAD TO HEAD: Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τενίστριες θα έρθουν αντιμέτωπες. Πριν από πέντε μήνες, Μαρία Σάκκαρη και Μπιάνκα Αντρεέσκου είχαν μονομαχήσει στα ημιτελικά του Miami Open όπου η Καναδή είχε νικήσει με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Πρόταση: Αριθμός σετ 3

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x