ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – CSA  

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – CSA  
Spread the love

Στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, βρίσκοντας την τοπική Γκουαρανί στην 8η θέση με 34 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την 11η στον βαθμολογικό πίνακα CSA.

Τέσσερις βαθμοί για την Γκουαρανί στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 3-0 αρχικά φιλοξενώντας την Οπεράριο, ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο Ρεσίφε με την τοπική Ναούτικο. Πιο απειλητική η Γκουαρανί στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στο Ρεσίφε, στο οποίο όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, κόντρα μάλιστα στην ροή του αγώνα και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο σαράντα δύο. Το 1-1 στην συνέχεια με κοντινή κεφαλιά του Μπρούνο Σάβιο στο πενήντα τρία, με την Γκουαρανί όμως να παθαίνει μπλακ άουτ στο τελευταίο ημίωρο, στο οποίο δεν δημιούργησε ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Γκουαρανί, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-1 για την CSA την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, με θετικό πάντως για την ομάδα του Μασεϊό, το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), με την ισοφάριση όμως από τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Χαρακτηριστικό, πως η CSA είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα ισοπαλία μακριά από το γήπεδο της, μετρώντας τέσσερις νίκες και έξι ήττες σε 10 συνολικά ματς, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.3

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκουαρανί, το 1-0 του 2018 και το 2-1 του 2020, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την CSA.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και την ομάδα που έχει ισχυρότερο κίνητρο, καθώς η Γκουαρανί αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες που υπάρχουν για την άνοδο, θα πρέπει να μην πετάει πλέον βαθμούς σε ματς στο γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x