ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 Λατινικής Αμερικής: Βραζιλία- Περού

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 Λατινικής Αμερικής: Βραζιλία- Περού
Spread the love

Στο Ρεσίφε η Βραζιλία υποδέχεται το Περού έχοντας στο πλευρό της και μια σούπερ ευνοϊκή παράδοση αλλά και ένα πολύ καλό momentum και φόρμα με αποτέλεσμα να θεωρείται όχι άδικα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη απόψε.

Η Σελεσάο θέλει να αφήσει πίσω της το Κυριακάτικο κάζο με την διακοπή του classico κόντρα στην Αργεντινή για παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων του Covid19 από την πλευρά των φιλοξενούμενων και να συνεχίσει απόψε το νικηφόρο σερί της.

Φαίνεται πως ο πρόωρος αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 αλλά και ο χαμένος τελικός στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα μέσα στο σπίτι τους από την Αργεντινή τους έχει πεισμώσει με αποτέλεσμα να μετράνε πλέον ένα εντυπωσιακό 7/7 σε νίκες με 17-2 τέρματα από την εκκίνηση στον προκριματικό όμιλο.

Ο Τίτε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Άλισον, Έντερσον, Τιάγκο Σίλβα, Φρέντ, Φαμπίνιο, Ριτσάρλισον, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Φιρμίνιο δηλαδή όσων διεθνών αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ ύστερα από σχετική απαγόρευση που υπάρχει στο υγειονομικό πρωτόκολλο της κυβέρνησης σχετικά με τους ταξιδιώτες από την Μεγάλη Βρετανία.

Επίσης τιμωρημένος είναι ο Μαρκίνιος με τον Λούκας Βερίσιμο της Μπενφίκα να τον αντικαθιστά δίπλα στον Μιλιτάο ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι και πάλι οι: Νειμάρ – Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.

Το Περού προέρχεται από το φτωχό πλην σημαντικό 1-0 επί της Βενεζουέλας χάρη στο τέρμα του Κριστιάν Κουέβα με αποτέλεσμα να πιάσει την 7η θέση στην βαθμολογία του προκριματικού ομίλου και να βρίσκεται σε απόσταση βολής ( -2) από την 5η Κολομβία και τα μπαράζ.

Ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως ήττα για το συγκρότημα του Ρικάρντο Γκαρέκα που δεν ηττήθηκε με αποτέλεσμα να μπει ξανά σε τροχιά πρόκρισης.

Απώλεια η απουσία του γκολτζή Πάολο Γκερέρο και έτσι το βάρος θα πέσει στον Τζανλούκα Λαπαντούλα της Μπενεβέντο γιου του παλιού γκολκίπερ της Σκουάντρα Ατζούρα.

Δεν αλλάζει το “3-4-3” με επιθετική τριπλέτα τον Λαπαντούλα, τον Καρίγιο και τον Κουέβα.

Προϊστορία: 16-3-3 υπέρ της Βραζιλίας η οποία είχε κερδίσει και στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα με 1-0.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος σε combo με τα πάνω από ένα τέρμα σε απόδοση 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 1,5

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x