ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Σάο Πάολο

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Σάο Πάολο
Spread the love

Στο θρυλικό «Μαρακανά» το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Φλουμινένσε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 8η θέση με 25 βαθμούς και την Σάο Πάολο στην 16η με τρεις λιγότερους και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της ουραγού Σαπεκοένσε, βλέποντας την Φλουμινένσε να παίρνει βαθμολογική ανάσα, καθώς βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν προηγηθεί, οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας μονομαχίες με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, με 1-1 στην πρώτη εξ αυτών για το πρωτάθλημα, στην οποία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν έξι λεπτά πριν το φινάλε, ενώ 1-2 για την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε στην δεύτερη για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Φλουμινένσε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μαρακανά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δραματικό σε εξέλιξη 1-1 για την Σάο Πάολο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Ζουβεντούδε, σε ένα ματς στο οποίο άνοιξε το σκορ στο ογδόντα πέντε με πέναλτι του Ρεϊνάλντο και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να της «κλέβει» τη μπουκιά από το στόμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε περιπέτειες πλέον η Σάο Πάολο, καθώς βρίσκεται στο +1 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, σημειώνοντας πως είχε προηγηθεί το οδυνηρό 2-2 φιλοξενώντας την Φορταλέζα, στην πρώτη τους μονομαχία για τα προημιτελικά του κυπέλλου, στην οποία είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σάο Πάολο, σε 10 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Μορουμπί», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Φλουμινένσε, τέσσερις για την Σάο Πάολο και μία ισοπαλία, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρίο.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x