ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Ντεπορτίβο Πάστο

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Ντεπορτίβο Πάστο
Spread the love

Στο «Σεντενάριο» της Αρμένια το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Ντεπόρτες Κιντίο να ψάχνει το τρίποντο, φιλοξενώντας την προτελευταία του Κλαουσούρα, Ντεπορτίβο Πάστο, που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα.

Δύο συνεχόμενα σπουδαία τρίποντα για τη Ντεπόρτες Κιντίο, τα οποία την έφεραν στην 9η θέση και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη οκτάδα. Επικράτηση με 2-1 αρχικά φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας, πραγματοποιώντας μάλιστα, έξι λεπτά πριν το φινάλε την ανατροπή, ενώ 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Κάλι σε βάρος της Αμέρικα, πανηγυρίζοντας το πρώτο της «διπλό» στο φετινό Κλαουσούρα. Πέρα από τα παραπάνω, με νέο τρίποντο σήμερα, πολύ πιθανό να βρεθεί στην 4η θέση, ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα της πρωταθλήτριας Ντεπόρτες Τολίμα, λίγες ώρες αργότερα στην έδρα της Ατλέτικο Ουίλα. Τρεις νίκες (Τζαγκουάρες 2-0, Ριονέγκρο 2-1, Όνσε Κάλντας 2-1) και μία ήττα (Μπουκαραμάνγκα 2-3) για τη Ντεπόρτες Κιντίο, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κάλι, με τη Ντεπορτίβο Πάστο να σπάει το ρόδι στο φετινό Κλαουσούρα, έστω και αν παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακολούθησε το δραματικό σε εξέλιξη 3-2 στο γήπεδο της σε βάρος της Ντεπορτίβο Περέιρα στην πρώτη τους μονομαχία για τα προημιτελικά του κυπέλλου, στο οποίο είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο ογδόντα πέντε και στο οποίο όμως κατάφερε να λυγίσει την αντίπαλο της στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο ισοπαλίες (Λα Εκιδάδ 0-0, Πατριότας 0-0) και ισάριθμες ήττες (Αλιάνσα Πετρολέρα 0-2, Ντεπόρτες Τολίμα 0-1) για τη Ντεπορτίβο Πάστο, σε τέσσερα ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Ντεπορτίβο Πάστο το 2013, ενώ 2-2 το 2012, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ντεπόρτες Κιντίο.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το momentum της ομάδας της Αρμένια, αλλά και το κίνητρο της Ντεπόρτες Κιντίο να βρεθεί απρόσμενα στην πρώτη οκτάδα. Επιπλέον, πολύ πιθανό ο επαναληπτικός που ακολουθεί στην έδρα της Ντεπορτίβο Περέιρα και η διάκριση στο κύπελλο, να αποπροσανατολίσουν τους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση:  1

 

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x