ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Goodison Park η Έβερτον υποδέχεται την Μπέρνλι με στόχο να πετύχει την 2η σερί νίκη της εντός έδρας στην εκκίνηση του πρωταθλήματος – για 3η συνεχόμενη σαιζόν – έτσι ώστε να σκαρφαλώσει στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας μαζί με την Μάντσεστερ.Γ, την Τσέλσι και την Λίβερπουλ.

Τα “ζαχαρωτά” έχουν ξεκινήσει δυνατά στην σαιζόν με 3/4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και με αυτό το momentum θα επιδιώξουν να φτάσουν απόψε σε μια back to back νίκη μετά το 2ιπλο, που είχε προηγηθεί πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες , επί της Μπράιτον ( 0-2).

Στα τρία πρώτα τους παιχνίδια στην κατηγορία έχουν απολογισμό: 1-2-0 ενώ το χαρακτηριστικό είναι πως έχουν σημειώσει ήδη 7 γκολ όσα είχαν πέρσι στην τελευταία 10άδα των αγώνων τους.

Σημείο αναφοράς είναι η ρέντα του Κάλβερτ Λούιν αφού ο διεθνής 24χρονος στράικερ έχει σημειώσει 3 γκολ στις τρεις πρώτες αντίστοιχα αγωνιστικές ενώ την ίδια ώρα αριθμεί επίσης 3 γκολ σε αντίστοιχα παιχνίδια απέναντι στην Μπέρνλι.

Ο Ράφα Μπενίτεθ – τον οποίο αντιμετωπίζουν ακόμη “μουδιασμένα” αν όχι “παγωμένα” στις εξέδρες του Goodison Park οι οπαδοί προφανώς λόγω της παρουσίας του στον πάγκο της Λίβερπουλ στο πρόσφατο παρελθόν- μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Ριτσάρλισον όσο και στον νεοφερμένο Βενεζουελάνο επιθετικό Ροντόν. Ωστόσο τις εντυπώσεις τις έχει κερδίσει στην εκκίνηση της σαιζόν και ένας άλλος νεοφερμένος ο Ντεμαράι Γκρέϊ με δυο γκολ ήδη στο ενεργητικό του.

Η Μπέρνλι ξεκίνησε με δυο ήττες από Μπράιτον (1-2) εντός και Λίβερπουλ (0-2) εκτός και στην συνέχεια αφού απέκλεισε την Νιουκάστλ εκτός έδρας στην διαδικασία των πέναλτι για το Λιγκ Καπ την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Λιντς.

Έφτασε για την ακρίβεια δυο λεπτά πριν να πανηγυρίσει ένα “τρίποντο” αφού στο 88ο λεπτό εκείνης της συνάντησης ισοφάρισε ο Πάτρικ Μπάμφορντ για τα “παγόνια”.

Γενικά αριθμούν 4/12 νίκες στην Premier League με χαρακτηριστικό πως είναι όλες εκτός έδρας.

Σε φόρμα ο διεθνής με την Νέα Ζηλανδία φορ Κρις Γουντ ο οποίος έχει συμμετοχή στα 12/16 πιο πρόσφατα γκολ της ομάδας του εκ των οποίων τα 9 είναι γκολ και οι 3 ασίστ.

Προϊστορία: Η Μπέρνλι αριθμεί 2/4 νίκες στο Goodison Park στις αντίστοιχες πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της εκεί ενώ νωρίτερα μετρούσε 2/16.

* Κόντρα στην πρόσφατη παράδοση θα εμπιστευτώ εδώ τον Άσο σε απόδοση 1,70 αφού θεωρώ πως η Έβερτον βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και άρα πιο κοντά στην νίκη. Στα ειδικά στοιχήματα θα ψάξω τον Κάλβερτ Λούιν και τον Ριτσάρλισον για πιθανούς σκόρερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x