ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ : Λιλ- Βόλφσμπουργκ ( 7ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ : Λιλ- Βόλφσμπουργκ ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Πιερ Μορουά η Λιλ κάνει πρεμιέρα στον θεσμό υποδεχόμενη την Βόλφσμπουργκ σε ένα παιχνίδι στο οποίο τόσο ο προπονητής της ομάδας ο νεοφερμένος Γκουβερνέκ όσο και οι παίκτες αλλά και ο κόσμος της θα επιθυμούσαν να μην διεξαγόταν στην παρούσα φάση.

Οι περσινοί πρωταθλητές είναι “σκιά” της περσινής ομάδας που εντυπωσίασε άπαντες και πέταξε την Παρί από τον θρόνο της εντός των τειχών.

Η απομάκρυνση του προπονητή – που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι- Κριστόφ Γκαλτιέ αποδεικνύεται καταστροφική για την ομάδα που στην εκκίνηση του πρωταθλήματος παραπαίει μετρώντας συγκομιδή 5 βαθμών σε ισάριθμα παιχνίδια με αποτέλεσμα και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Τελευταίο στραβοπάτημα η ήττα από την Λοριάν (1-2) εκτός έδρας που την “βύθισε” στην 12η θέση.

Την ίδια ώρα ο Γκουβερνέκ – άνεργος δυο χρόνια πριν αναλάβει την Λιλ- δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Ρενάτο Σάντσες- Γουεά και στον Μπαμπά.

Αξίζει να αναφερθεί πως την τελευταία φορά που συμμετείχε στην φάση των ομίλων στην εν λόγω διοργάνωση μάζεψε 1/18 βαθμούς.

Οι “Λύκοι” είναι η μοναδική ομάδα που τρέχει ένα ρεκόρ μόνο με νίκες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και μοιραία οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία.

Τελευταίο της “θύμα” η νεοφώτιστη Γκρόιτερ Φιρτ την οποία κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική για το 4/4 με τέρματα: 7-1.

Υπερβολές πως θυμίζει την ομάδα που κατέκτησε το 2009 την Μπουντεσλίγκα ούτε και αυτήν την σαιζόν 2014/15 που τερμάτισε 2η αφού βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή.

Ωστόσο υπάρχει συνέχεια και προς το παρόν και συνέπεια σχετικά με όσα είχαμε δει την περσινή σαιζόν όπου τερμάτισε 4η ενώ με τον Φαν Μπόμελ στον πάγκο δείχνει να μην απαρνιέται τις επιθετικές της αρετές αλλά συνάμα να προσέχει και την άμυνα της σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές.

Οι: Μπρουκς, Στέφεν και Εμπαμπού επιστρέφουν ξεκούραστοι και υγιείς στο αρχικό σχήμα απόψε.

Προϊστορία: Το 2014/15 είχαν έλθει ξανά αντιμέτωπες για την φάση των ομίλων στο Champions League με την Γερμανική ομάδα να κερδίζει με 3-0 εντός και να αποσπά 1-1 εκτός.

* Στο 1,82 βρίσκω στο διαδίκτυο το 2ιπλο draw no bet και θα το τιμήσω αφού κακά τα ψέμματα η φετινή Λιλ δεν …βλέπεται.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x