ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάρτσελονα- Μπάγερν ( 5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάρτσελονα- Μπάγερν ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν στο πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς και το μυαλό όλων πηγαίνει στο προπέρσινο 8-2 που παραμένει και η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των “μπλαουγκράνα”.

Οι Καταλανοί βρέθηκαν το καλοκαίρι μια ανάσα από την χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή για αυτό και αναγκάστηκαν να “ξεφορτωθούν” τεράστια συμβόλαια όπως αυτά του Μέσι και του Γκριζμάν ενώ αποχώρησαν και οι: Έμερσον- Πιάνιτς στο γενικότερο πλαίσιο των περικοπών.

Πρώτο ματς δίχως τον Μέσι στο Champions League απόψε σε αυτή την μεταβατική σαιζόν που ξεκίνησε για την Μπάρτσα σε όλα τα επίπεδα ενώ συνάμα το 8-2 που … στοιχειώνει τον σύλλογο από πρόπερσι θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Ο Κούμαν είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του αφού το παιχνίδι κόντρα στην Σεβίλλη αναβλήθηκε το Σαββατοκύριακο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει και πολλές λύσεις.

Οι: Αγουέρο- Ντεμπελέ- Ανσού Φατί και ο Μπρέιθγουεϊτ είναι εκτός δράσης για τους γηπεδούχους έτσι το βάρος στην επίθεση θα πέσει πάνω στον Ντεπάι – που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 2 γκολ σε 3 ματς – αλλά και στον νεοφερμένο Ολλανδό φορ Ντε Γιόνγκ.

Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη ισχύος κόντρα στην Λειψία την οποία και κέρδισαν άνετα με 4-1 μέσα στην Red Bull Arena για το Γερμανικό πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ζιούλιαν Νάγκελζμαν έχει σκοράρει 27 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνάμα τρέχει και ένα εντυπωσιακό σερί ούσα εδώ και 18 “εξορμήσεις” αήττητη στο Champions League εκ των οποίων οι 14 είναι νίκες και μόλις οι 4 ισοπαλίες.

Οι: Τολισό- Κομάν παραμένουν εκτός ενώ την ίδια ώρα ο φορμαρισμένος Γκνάμπρι που αποχώρησε με σπασμούς στην μέση κόντρα στην Λειψία θα μείνει εκτός για να προφυλαχτεί.

Ο Λούκας Ερναντέζ φαίνεται να καθιερώνεται ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Ουπαμεκανό ενώ στο “4-2-3-1” πίσω από τον Λεβαντόφσκι που αριθμεί 17/17 γκολ στα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της ομάδας θα παίξει ο Μίλερ που ψάχνει δυο γκολ για να φτάσει τα 50 στην διοργάνωση.

Προϊστορία: Προφανώς το προπέρσινο 8-2 υπέρ της Μπάγερν δεσπόζει στην μεταξύ τους παράδοση. 2-2-7 συνολικά υπέρ των Βαυαρών.

* Σε απόδοση που ξεπερνά το 2.00 έχει αξία το 2ιπλο των Βαυαρών που βρίσκονται ξεκάθαρα σε καλύτερο momentum από την Μπάρτσα στην παρούσα φάση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x