ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Παλμέιρας

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Παλμέιρας
Spread the love

Στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Σαπεκοένσε να έρχεται από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και χωρίς άγχος ταυτόχρονα καθώς είναι το ακλόνητο φαβορί για τον υποβιβασμό, την στιγμή που η Παλμέιρας δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας βαθμών.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπραγκαντίνο, με την Σαπεκοένσε να πραγματοποιεί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων την ανατροπή, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Μπραζιλεϊράο. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Σαπεκοένσε στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Μπραγκαντίνο, στο οποίο όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι, στο τριακοστό όγδοο λεπτό. Παρόλα αυτά, πιο απειλητική και χωρίς πίεση στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας αρχικά στο εβδομήντα οκτώ και πραγματοποιώντας ακολούθως την ανατροπή, με κοντινή κεφαλιά του Ανσέλμο Ραμόν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο ισοπαλίες και επτά ήττες για την Σαπεκοένσε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Ανσέλμο Ραμόν.

Στην άλλη πλευρά, 1-3 φιλοξενώντας την Φλαμένγκο, παρά το γεγονός μάλιστα πως η Παλμέιρας βρέθηκε στο δέκατο πέμπτο λεπτό μπροστά στο σκορ, με την «βερντάο» πλέον στο -7 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, την οποία φιλοξενεί μάλιστα μεσοβδόμαδα στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πολύ καθοριστικό βέβαια για το ματς με την Φλαμένγκο, το τέρμα της ισοφάρισης της «μεγάλης» αντιπάλου της δύο λεπτά μετά το 1-0, ενώ πιο αποτελεσματική η πρωταθλήτρια Βραζιλίας στο δεύτερο ημίχρονο όπου με δύο ακόμα γκολ έφτασε στην ανατροπή και το σπουδαίο ταυτόχρονα υπέρ της 1-3. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Παλμέιρας, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ζε Ραφαέλ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Σαπεκοένσε, δύο για την Παλμέιρας και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα Κοντά».

Χωρίς πίεση και με στόχο να σπάσει το ρόδι και στο γήπεδο της η φιλότιμη Σαπεκοένσε, ενώ απρόβλεπτη και ευάλωτη το τελευταίο διάστημα η Παλμέιρας, η οποία όχι μόνο δεν έχει όπως προαναφέρθηκε περιθώρια νέας απώλειας βαθμών, αλλά και τον σπουδαίο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x