ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Spread the love

Σε περιπέτειες η Σάο Πάολο, η οποία μάλιστα έμεινε μεσοβδόμαδα και εκτός κυπέλλου, ενώ στην 11η θέση και το +5 από την επικίνδυνη ζώνη η αήττητη για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές και ερχόμενη από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μαρακανά» από την Φλουμινένσε για την Σάο Πάολο, η οποία «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και η οποία έμπλεξε πλέον σε περιπέτειες, καθώς βρίσκεται στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα και το 1-3 στην Φορταλέζα από την ομώνυμη ομάδα στο μεταξύ τους επαναληπτικό για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με την Σάο Πάολο να γνωρίζει τον αποκλεισμό και να μένει ταυτόχρονα εκτός διεκδίκησης κάποιου τίτλου. Μόνος στόχος η αποφυγή ενός καταστροφικού υποβιβασμού, ενώ μεγάλη η πίεση και στον Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος πάντως έχει παραδόξως προς ώρας την στήριξη της διοίκησης. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Σάο Πάολο, σε οκτώ ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Μορουμπί», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Κορίνθιανς, με την ομάδα της Γκοϊανίας στο +5 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και αήττητη ταυτόχρονα για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές. Σε ρηχά νερά η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο ματς με την Κορίνθιανς μέχρι το εξήντα, όπου και έμεινε πίσω στο σκορ, παίρνοντας όμως τα ηνία του ματς στο τελευταίο ημίωρο, «τιμωρώντας» ταυτόχρονα τους φιλοξενούμενους με την κοντινή κεφαλιά του Ζε Ρομπέρτο στο ογδόντα εννέα, για την επιλογή τους να υπερασπιστούν το 0-1. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο μέσος Ζοάο Πάουλο και ο επιθετικός Ζε Ρομπέρτο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σάο Πάολο και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Καζάνι που βράζει η Σάο Πάολο, η οποία έμεινε και εκτός κυπέλλου και η οποία έχει μόνο στόχο πλέον την παραμονή. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, πολύ μεγάλη πλέον η πίεση στον Ερνάν Κρέσπο, ενώ «ύπουλος», αν επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός, αντίπαλος η σκληροτράχηλη Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, παρά τις σημαντικές απουσίες των Ζοάο Πάουλο και Ζε Ρομπέρτο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x