ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο αντιπάλων, με την ουραγό Μπραζίλ Πελότας να ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, την στιγμή που η Κλαμπ Ρεγκάτας θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα και φυσικά σε τροχιά ανόδου.

Ήττα με 1-2 το Σάββατο που μας πέρασε στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς, η οποία διατήρησε τη Μπραζίλ Πελότας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δώδεκα αγωνιστικές πλέον χωρίς τρίποντο, ενώ δέκα οι βαθμοί που την χωρίζουν από την γραμμή της παραμονής, ψάχνοντας όπως προαναφέρθηκε, ένα μικρό θαύμα. Ανύπαρκτη η Μπραζίλ Πελότας στο ματς με την Γκοϊάς, με το 1-2 μάλιστα κολακευτικό, καθώς κατάφερε να μειώσει το σκορ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι του Έρισον, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια σε όλο τον αγώνα. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, ένας μόλις βαθμός για την Κλαμπ Ρεγκάτας σε δύο συνεχόμενα ματς στο γήπεδο της, με θετικό πάντως για την ομάδα του Μασεϊό πως διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήττα με 0-1 αρχικά στο ντέρμπι ανόδου με την Γκοϊάς, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με την Βάσκο, σώζοντας τον βαθμό με τέρμα του Μπρεσάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπραζίλ Πελότας και μία για την Κλαμπ Ρεγκάτας, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπέντο Φρέιτας».

Τέσσερις ήττες την τελευταία δεκαετία στο «Μπέντο Φρέιτας» για την Κλαμπ Ρεγκάτας, με το σημερινό ματς όμως να είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, καθώς η Μπραζίλ Πελότας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που διεκδίκησε μέχρι και άνοδο πριν κάποια χρόνια.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x