ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

League cup

League cup
Spread the love

Δυάδα απο το Λιγκ καπ Αγγλίας με φαβορί   αλλά και τον άσο και over3.5 της Σίτι ,απέναντι στη Γουίκομπ που μπορεί να μας συμπληρώσει σε τρίάδα.

 

Νόργουιτς- Λιβερπουλ 

To απόλυτο μηδέν για τα “Καναρίνια” που έχουν σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκορ στη Λιγκα με πέντε ήττες σερί  και τέρματα 2-14.  Η γκρίνια για τις εμφανίσεις υπάρχει για τη Νόριτς  η οποία για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Μπόρνμουθ με 6-0 χάρις σε δύο γκολ του Τζόλη και ισάριθμες ασίστ του Ελληνα άσου. Η λογική λεει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στοι αρχικό σχήμα δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολα και το 7 στα 7 διόλου απίθανο για ην ομάδα του Γιαννούλη που έχει να αντιμετωπίσει Εβερτον και Μπέρνλι μακριά από την έδρα της.

Η Λίβερπουλ έκανε σπουδαία νίκη κόντρα στην Πάλας με 3-0 και τον Τσιμίκα, ως βασικό, να κερδίζει τις εντυπώσεις  παίζοντας στη θέση του Ρόμπερτσον  συμμετέχοντας με δύο ασίστ  στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του Κλοπ. Μαζί με Τσέλσι και Γιουνάιντεντ είναι στην κορυφή της Πρέμιερ με τον Κλοπ να ετοιμάζεται να ξεκινήσει με πολλές αλλαγές. Εχασε Φιρμίνο-Αλκαντάρα, ίσως ξεκινήσει ο Τσιμίκας, εκτός και αν τον προφυλάξει για τη Μπρέντφορντ.

Προϊστορία: Φέτος τον Αύγουστο 0-3  και πρίν τέσσερα σερί διπλά.

Εκτίμηση: Το over  μοιάζει καλύτερη  επιλογή από το διπλό.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

Γουότφορντ-Στοουκ 

Mετά τις ήττες απο Τότεναμ (1-0) και Γούλβς(0-2) , η Γουότφορντ έβγαλε χαρακτήρα και καθάρισε τη Νόργουιτς  με 3-1   έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαρ που σκόραρε δύο γκολ  που σφράγισαν τη νίκη ,ενώ το σκορ είχε ανοίξει   ο Ντένις.  Για να φτάσει εδώ  απέκλεισε την Πάλας με 1-0. Ελέω Πρέμιερ και του αγώνα με τη Νιουκάστλ αναμένεται να υπάρξουν τέασσερις με πέντε αλλαγές.

Η Στόουκ,  έχει εντρυφήσει στις γκέλες. Μετά το 2-1 επί της Χάντερσφιλντ ακολούθησαν το εντός έδρας 1-1  τη Μπάρνσλει και η ήττα από τη Ντέρμπι με 2-1 .Γενικά έχει μία νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων, ενώ για να φτάσει εδώ απέκλεισε τη  Ντονκάστερ με νίκη 2-0.

Προϊστορία: Μετά απο τρία σερί διπλά, η Γουότφορντ πέρσι νίκησε με 3-2 .

Εκτίμηση: Ματς με φαβορί (Γουότφορντ) και θα τηστηρίξουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x