ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Μίλαν- Βενέτσια

Α΄ Ιταλίας: Μίλαν- Βενέτσια
Spread the love

Στο Giouseppe Meazza η Μίλαν υποδέχεται την νεοφώτιστη Βενέτσια και αναμένεται να έχει εύκολο έργο αναφορικά με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι ροσονέρι προέρχονται από το 1-1 που απέσπασαν από την Γιουβέντους στο Τορίνο και μπορεί με βάση την εικόνα του ματς ειδικά στην επανάληψη να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο παρέμειναν αήττητοι (3-1-0) από την εκκίνηση του πρωταθλήματος έχοντας και πολλές και σημαντικές απουσίες.

Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και απόψε για τον Στέφανο Πιόλι ο οποίος δεν υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των: Ζλάταν, Καλάμπρια, Μπακαγιόκο, Κρούνιτς και Κίαρ ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ολιβιέ Ζιρού.

Οι φιλοξενούμενοι ζούνε στο πετσί τους τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει η κατηγορία έχοντας επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Με ρεκόρ: 1-0-3 βρίσκεται με το “καλημέρα” στο νέο πρωτάθλημα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον νεόκοπο τεχνικό Πάολο Ζανέτι είναι το γεγονός πως η ομάδα του έχει δεχτεί σε δυο back to back παιχνίδια της γκολ στο 89ο λεπτό!

Προϊστορία: Σε σύνολο 19 αγώνων η Μίλαν έχει κερδίσει στα 13 ενώ έχει κρατήσει και 11 φορές clean sheet.

* Για την Μίλαν που θέλει να κατακτήσει ξανά το Σκουντέτο για πρώτη φορά από το 2010/11 τέτοια ματς θα πρέπει να τα “καθαρίζει” με συνοπτικές διαδικασίες. Σε combo εδώ ο Άσος με το Under 4,5 στο 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 4,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x