ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Πατσούκα – Νεκάξα

Μεξικό: Πατσούκα – Νεκάξα
Spread the love

Με στόχο την επιστροφή τόσο στα τρίποντα όσο και την βελτίωση της βαθμολογικής της εικόνας η Πατσούκα, η οποία φιλοξενεί στο «Χιντάλγκο» τη Νεκάξα, τη μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα Απερτούρα που δεν έχει ισοπαλία σε εννέα αγωνιστικές.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Πατσούκα, η οποία μετά το 1-2 αρχικά φιλοξενώντας την Τολούκα και το 0-1 ακολούθως στην έδρα της Γουαδαλαχάρα, «υποχώρησε» στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πικρή γεύση πάντως για την Πατσούκα από το ματς στην έδρα της Γουαδαλαχάρα, στο οποίο είχε περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο και στο οποίο είδε τους γηπεδούχους να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ένα λεπτό πριν το φινάλε. Μία νίκη (Λεόν 4-0) και δύο ήττες (Άτλας 0-1, Τολούκα 1-2) για την Πατσούκα, σε τρία ματς στο γήπεδο της στο πρωτάθλημα Απερτούρα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ήττες, μετά και το πρόσφατο 0-3 φιλοξενώντας την Άτλας, με τη Νεκάξα πλέον στην 13η θέση και στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο. Σε ρηχά νερά η Νεκάξα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Άτλας, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων. Το 0-3 ακολούθως στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (46΄), με τη Νεκάξα στην συνέχεια να «ξυπνάει» στο τελευταίο ημίωρο και να έχει ευκαιρίες, όταν όμως η Άτλας έβγαλε το πόδι από το γκάζι και δεν έψαξε για τέταρτο γκολ. Μία νίκη (Ατλέτικο Σαν Λουίς 2-0) και τρεις ήττες (Αμέρικα 1-2, Γουαδαλαχάρα 1-2, Κερέταρο 0-3) για τη Νεκάξα, σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πατσούκα, μία για τη Νεκάξα και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χιντάλγκο».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x