ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Μπραγκαντίνο

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη εξάδα η 8η στον βαθμολογικό πίνακα Φλουμινένσε, η οποία φιλοξενεί σήμερα τη Μπραγκαντίνο που έχει μπροστά της στην συνέχεια το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της, τον επαναληπτικό δηλαδή με τη Λιμπερτάδ στην Παραγουάη για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ισοπαλία με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Κουιαμπά, σε ένα ματς μάλιστα στο οποίο η Φλουμινένσε δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο, παρά το γεγονός πως βρέθηκε 2-0 μπροστά στο σκορ στο εικοστό λεπτό. Είχε προηγηθεί, ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του κυπέλλου, μάλιστα με δύο ήττες (1-2, 0-1) από την Ατλέτικο Μινέιρο, με μοναδικό στόχο πλέον για την Φλουμινένσε την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες για την Φλουμινένσε, σε 10 ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Μαρακανά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο Σαλβαντόρ με την τοπική Μπαΐα, με τη Μπραγκαντίνο πλέον χωρίς τρίποντο για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές και στην 5η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα. Άλλοθι πάντως για αυτό το μικρό αρνητικό σερί, τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου η Μπραγκαντίνο κατάφερε να επικρατήσει μεσοβδόμαδα 2-0 στη Μπραγάνσα της Λιμπερτάδ, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην πρωτεύουσα της Παραγουάης. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπραγκαντίνο, σε 10 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από τη Μπραγάνσα, ενώ αλλαγές λογικά σήμερα στο βασικό σχήμα, λόγω φυσικά του επαναληπτικού με τη Λιμπερτάδ, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Φλουμινένσε στην φάση των «16» του φετινού κυπέλλου, ενώ 0-0 σε ματς του περσινού πρωταθλήματος, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, σε όλες τις διοργανώσεις.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Φλουμινένσε, σημειώνοντας πάντως, πως βελτιώνεται αισθητά στα εντός έδρας ματς, εκτιμώντας πως έχει το προβάδισμα από την στιγμή που απέναντι της υπάρχει ένας αντίπαλος που πολύ πιθανό να είναι αποπροσανατολισμένος λόγω του κρίσιμου επαναληπτικού με τη Λιμπερτάδ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x