ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Μποαβίστα – Εστορίλ    

Πορτογαλία: Μποαβίστα – Εστορίλ    
Spread the love

Στο «Ντο Μπέσα», το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με την αήττητη στο «σπίτι» της Μποαβίστα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 8η θέση, την στιγμή που η 4η στον βαθμολογικό πίνακα Εστορίλ, έχει το απόλυτο εκτός έδρας.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Μποαβίστα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της πρωτοπόρου Μπενφίκα και φυσιολογική η ήττα της με 1-3 από τους «αετούς», παρά το γεγονός μάλιστα, πως ισοφάρισε προσωρινά με τον Γκουστάβο στο τριακοστό δεύτερο λεπτό. Με το δεξί πάντως στην συνέχεια στην πρεμιέρα της στην φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, καθώς πραγματοποίησε την ανατροπή στο 2-1 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα. Δύο νίκες (Πάσος Φερέιρα 3-0, Σάντα Κλάρα 2-0) και μία ισοπαλία (Πορτιμονένσε 1-1) για τη Μποαβίστα, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Ντο Μπέσα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Εστορίλ την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ, με τους νεοφώτιστους όμως να λυγίζουν από ένα πέναλτι στο εξηκοστό έβδομο λεπτό, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, στην πολύ τιμητική 4η θέση, πίσω φυσικά από τις τρεις «μεγάλες» της Πορτογαλίας. Το απόλυτο επίσης όπως προαναφέρθηκε μακριά από το γήπεδο της, με 2-0 σε βάρος της Αρούκα, 3-1 με την Πάσος Φερέιρα και 2-1 με την Τοντέλα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μποαβίστα, μία και για την Εστορίλ και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ντο Μπέσα».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, με τον παράγοντα έδρα και το αήττητο της Μποαβίστα στο «Ντο Μπέσα», να ισοσκελίζουν το momentum και το απόλυτο της Εστορίλ μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x