Spread the love

 

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την αήττητη σε 90λεπτο σε όλες τις διοργανώσεις από την εκκίνηση της σαιζόν Βιγιαρεάλ παίζοντας εξ ορισμού με την πλάτη στον τοίχο μετά την γκέλα της πρεμιέρας όπως ήταν η ήττα από την Γ. Μπόις στην Ελβετία.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μετά την εντός έδρας ήττα -σοκ από την Άστον Βίλα έχουν συμπληρώσει 3/4 ήττες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε έναν όμιλο όπου υπάρχει η Αταλάντα και η Βιγιαρεάλ και έχοντας ήδη χάσει στην Ελβετία από την θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα του γκρουπ κινδυνεύει εάν δεν κερδίσει απόψε να μείνει πίσω αναφορικά με την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ένας υποβιβασμός στο Europa League για 2η συνεχόμενη σαιζόν θα στοιχήσει πολύ σε χρήματα και πρεστίζ στον σύλλογο.

Οι: Ράσφορντ, Μπισάκα, Ντιαλό, Μαγκουάιρ και πιθανότατα ο Σο είναι εκτός δράσης.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” συμμετέχει στον θεσμό έχοντας κατακτήσει το Europa League πέρσι απέναντι στην αποψινή του αντίπαλο.

Η ομάδα του Έμερι είναι αήττητη παντού φέτος από την εκκίνηση της σαιζόν με απολογισμό όμως μόλις μιας νίκης ( Έλτσε 4-1) και οχτώ (!) ισοπαλιών εκ των οποίων η πιο πρόσφατη το 0-0 που απέσπασε στο Μπερναμπέου από την Ρεάλ.

Μάλιστα σε εκείνο το ματς με βάση την εικόνα του αγώνα άξιζε να το κερδίσει κιόλας. Τιμωρημένος ο Κοκλέν και “λαβωμένοι” οι: Ζεράρδ Μορένο- Φόιτ.

Πέρσι η Βιγιαρεάλ ήταν αήττητη και στα 7 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε για το Europa League.

Προϊστορία: Τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα ισόπαλα εκ των οποίων οι τέσσερις είναι “λευκές” ισοπαλίες.

* Οι Εγγλέζοι έχουν χάσει στα 5/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους στην διοργάνωση ενώ την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη στα 9 πιο πρόσφατα δικά της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν με πείθουν οι γηπεδούχοι για να ποντάρω σε έναν Άσο του 1,55. Κλασσικά Anytime σκόρερ ο CR7 στο 1,85 ενώ σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,02 αξίζει και το ρίσκο των λίγων τερμάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Anytime σκόρερ στο 90λεπτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x