ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Κλουζ – Ράντερς (4ος όμιλος)

Κόνφερενς Λιγκ: Κλουζ – Ράντερς (4ος όμιλος)
Spread the love

Στο «Κονσταντίν Ραντουλέσκου» του Κλουζ, η μονομαχία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ράντερς για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ, ο οποίος συμπληρώνεται από την Αλκμααρ και την Γιάμπλονετς.
Δύο ήττες για την Κλουζ από τον Ερυθρό Αστέρα στα πλέι οφ του Γιουρόπα και «υποβιβασμός» στην φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, με βαρύ 0-4 αρχικά στην πρώτη μονομαχία τους στο Βελιγράδι, ενώ 1-2 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο «Κονσταντίν Ραντουλέσκου». Ήττα μάλιστα για την Κλουζ και στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, καθώς λύγισε στην Τσεχία με ένα πέναλτι στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό στο 0-1 από την Γιάμπλονετς. Εντυπωσιακή πάντως εντός συνόρων, καθώς βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Μποτοσάνι, έχοντας απολογισμό εννέα νίκες και μία ήττα σε σύνολο 10 αγώνων.
Στον αντίποδα, «υποβιβασμός» από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και για την Ράντερς, εκεί πάντως όπου ζόρισε αρκετά την Γαλατά, παρά το γεγονός πως ήταν το αουτσάιντερ στις δύο μονομαχίες της με την τουρκική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Δανία, ενώ ήττα με 1-2 στον επαναληπτικό στην Πόλη, παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο λεπτό. Ισοπαλία με 2-2 ακολούθως στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων φιλοξενώντας την Αλκμααρ, σε ένα ματς όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και στο οποίο όμως κατάφερε να «απαντήσει» ισάριθμες. Εντός συνόρων, στην 4η θέση και το -7 από την κορυφή, μετά το 0-1 της Κυριακής στην έδρα της πρωτοπόρου Μίντιλαντ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 το 2010 σε βάρος της Κοπεγχάγης, στο μοναδικό εντός έδρας ματς στην ιστορία της Κλουζ με ομάδα της Δανίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Ράντερς στην Ρουμανία.

Δεδομένο πως η Κλουζ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά ομάδα που και βρίσκει δίχτυα αλλά και με άγνοια κινδύνου η Ράντερς.

Εκτίμηση:  G/G

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x