ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa League: Φενέρ-Ολυμπιακός

Europa League: Φενέρ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο “Σουκρού Σαράτσογλου” , ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απο τη Φενέρ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ .

Mετά από ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η Φενέρ κατάφερε να κάνει μία πολύ δυναμική επιστροφή  και τις νίκες επί της Γκιρενσπορ (2-1) και Χατάι εκτός(1-2) είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +1 από την Τραμζονσπορ των  Σιώπη και Μπακασέτα.  Νεότερο πρόβλημα για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, με τον οποιό ο Ολυμπιακός πήρε νταμπλ τη σεζόν 14-15 είναι ο Οζίλ που ταλαιπωρείται από ίωση. Στα πλάνα του Πορτογάλου και σε ένα 3-4-2-1, κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Μπαγιντίρ και στην άμυνα οι Νόβακ,Σαλάι-Κιμ. Τετράδα στη μεσαία γραμμή, οι Γκουμουσκάγια-Γιαντάς-Γκουστάβο-Καντιόγλου με Ροσι- Μπερίσα πίσω από τον Βαλέντσια.

Ο Ολυμπιακός θέλει το  διπλό στην Πόλη για να  κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.   Ο Μαρτίνς  δεν έχει Εμβιλά στην εξίσωση της μεσαίας γραμμής οπότε θα αναγκαστεί να πάει σε ένα 4-2-3-1 ,με τον Αγκιμπού στην κορυφή της μεσαίας γραμμής και ένα εκ των Ονιεκούρου-Βαλμπουενά δεξιά. Αριστερά Μασούρας-Φορ ,Τικίνιο, στην άμτυνα ΟΚαρμπόβνικ-Σωκράτης-Σισέ-Ολεγκ ,Μπουχαλάκης-Μαντί Καμαρά δίδυομο στην  μεσαόια γραμμή ,κίπερ ο Βατσλικ. Δύσκολα θα επιλεγεί ο Κούντε για 4-3-3. Στην Πόλη, ο  Ολυμπιακός κέρδισε το 2019 την Μπασακσεχίρ με 1-0  ,ενώ νωρίτερα το προηγούμενο διπλό είναι απέναντι στην Οσμανλισπορ με 3-0 με Ταρικ Ελγιουνούσι και Καρίμ Ανσαριφάρντ.  Παράλληλα, εκτός έδρας μετρά 3-2-5 στα τελευταία 10 ματς στο Γιουρόπα.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο Ολυμπίακός  έχει “χτίσει” μία τεράστια δυναμική στην Ευρώπη και απέναντι του έχει μία ομάδα  η οποία δύσκολα χάνει εντός έδρας(11-4-1) στη διοργάνωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-γκολ

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x