ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Έβερτον
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων η Man. Utd υποδέχεται την Έβερτον και δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο αν κρίνει κανείς από την αγχωτική νίκη που πέτυχε μεσοβδόμαδα επί της Βιγιαρεάλ (2-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο τέρμα του Ρονάλντο στα χασομέρια.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι 8 πιο πρόσφατες ήττες για τους “Κόκκινους Διαβόλους” έχουν έλθει ΟΛΕΣ εντός έδρας κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Στην εκκίνηση της σαιζόν φαίνεται πως την έχει πάρει στις πλάτες του ο CR7 ο οποίος αριθμεί 5 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στην 2η θητεία του στο Μάντσεστερ.

Ωστόσο στα μετόπισθεν αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα του Σόλκσιερ αριθμεί οχτώ διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια δίχως να έχει κρατήσει μηδέν στα μετόπισθεν.

Η απουσία του Μαγκουάιρ ενδέχεται να μεγεθύνει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τα “ζαχαρωτά” έχει πραγματοποιήσει δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαία η 5η θέση που κατέχει στην παρούσα φάση στην βαθμολογία.

Μετά τον αποκλεισμό σοκ από το Λιγκ Καπ με “θύτη” την ΚΠΡ στην διαδικασία των πέναλτι ήλθε το άνετο 2-0 επί της ουραγού Νόριτς για να φέρει πίσω τα χαμόγελα στο Goodison Park.

Ωστόσο οι απουσίες για τον Ράφα Μπενίτεθ παραμένουν πολλές και σημαντικές αφού οι: Ριτσάρλισον, Κόλεμαν, Ντέλφ, Σίγκουρτσον, Κάλβερτ Λούιν είναι εκτός ενώ την ίδια ώρα οι: Άντρε Γκόμες- Τζόρνταν Πίκφορντ είναι αμφίβολοι.

Την ίδια ώρα είναι χαρακτηριστικό πως έχουν δεχτεί 10 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους όσα είχαν δεχτεί συνολικά στα προηγούμενα 14.

Επίσης η Έβερτον έχει κερδίσει μόλις 2/42 εκτός έδρας παιχνίδια της στην κατηγορία απέναντι σε ομάδες που την προηγούμενη σαιζόν είχαν τερματίσει στην πρώτη 4άδα.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μάντσεστερ.Γ η οποία όταν κερδίζει το κάνει με γκολ στο φινάλε και κυρίως πρωταγωνιστή τον CR7 . Ποντάρω στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x