ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μ.Σίτι
Spread the love

Το παιχνίδι που δεσπόζει από το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής στην μεγάλη κατηγορία δεν είναι άλλο από το ντέρμπι όχι μόνο των πρωτοπόρων στην βαθμολογία της Premier League αλλά και των δυο ομάδων που κατέκτησαν τις αντίστοιχα δυο πιο πρόσφατες χρονιές το πρωτάθλημα.

Οι “πολίτες” έχασαν στο Παρίσι από την Παρί με 2-0 μεσοβδόμαδα για το Champions League αλλά παραμένουν σε καλή φόρμα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εύχεται να κλείσει αυτή η full busy εβδομάδα όπως ξεκίνησε δηλαδή με νίκη όπως συνέβη στο Stamford Bridge επί της Τσέλσι (0-1). “ Ο Κλοπ με έκανε καλύτερο προπονητή” παραδέχτηκε ο Ισπανός τεχνικός στις πρόσφατες δηλώσεις του παραμονή του Κυριακάτικου ντέρμπι αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η μοναδική φορά που δεν πανηγύρισε το πρωτάθλημα την τελευταία 4ετια η Μ.Σίτι ήταν το 2019-20 που ο τίτλος πήγε στο Anfield.

Η δυάδα άλλωστε Λίβερπουλ- Μ.Σίτι είναι αυτή που μονοπωλεί την “μάχη” για την κατάκτηση της Premier League τα τελευταία χρόνια όπως συνέβαινε στις αρχές του 2000 με την Μάντσεστερ.Γ και την Άρσεναλ και αντίστοιχα τις “κοκορομαχίες” ανάμεσα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Αρσέν Βενγκέρ. Αναμένονται αλλαγές στην 11άδα με τους: Γκαμπριέλ Ζεσούς- Φεράν Τόρες να παίρνουν τις θέσεις των: Στέρλινγκ- Μαχρέζ ενώ ο Γκιντογκάν παραμένει εκτός δράσης.

Οι ρεντς άστραψαν και βρόντηξαν στο Οπόρτο και με το εντυπωσιακό 5-1 διεύρυναν την σούπερ παράδοση που έχουν “χτίσει” παίζοντας στην Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης.Ο Κλοπ παρά την ήττα της Μ.Σιτι στο Παρίσι μεσοβδόμαδα συνεχίζει να υποστηρίζει και να δηλώνει πως οι “πολίτες” είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Δεν νιώθει πίεση που η ομάδα του -παρά το 3-3 που έφερε με την Μπρέντφορντ την περασμένη αγωνιστική – “τρέχει” το καλύτερο αήττητο σερί (12-4-0) σε όλο το Νησί. Δεν αναμένονται και πολλές αλλαγές στην 11άδα συγκριτικά με όσους έπαιξαν μεσοβδόμαδα με τον Τσιμίκα να διεκδικεί την θέση του Ρόμπερτσον και τον Φιρμίνιο του Ζότα. Ο Μιλνερ αναμένεται και πάλι να καλύψει την θέση του τραυματία Αλεξάντερ Αρνολντ ως δεξί μπακ.

Προϊστορία: Με δυο γκολ του Γκιντογκάν η Μ.Σίτι είχε πετύχει θρίαμβο με 4-1 μέσα στο Anfield πέρσι τον Φεβρουάριο. Συνολικά: 80-43-47 υπέρ των ρεντς.

Αναμένω μεγάλη μάχη για αυτό θα ρισκάρω εδώ σε μια ισοπαλία σε απόδοση 3,55.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x