ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Γκοϊάς  

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Γκοϊάς  
Spread the love

Στο «Αφλίτος» του Ρεσίφε το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Ναούτικο στην 9η θέση με 38 βαθμούς και στο -10 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Γκοϊάς.

Επικράτηση με το δραματικό σε εξέλιξη αλλά ταυτόχρονα και τυχερό 2-1 για τη Ναούτικο την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Οπεράριο, βλέποντας την ομάδα του Ρεσίφε να βάζει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο, καθώς είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ήττες. Με αυτό το αποτέλεσμα επίσης ηρέμησε βαθμολογικά, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα άρχιζε να μπαίνει σε περιπέτειες, αλλά το βασικότερο είναι, σε σχέση φυσικά με την εικόνα της στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, πως το τρένο της ανόδου έχει χαθεί. Πιο απειλητική η Οπεράριο στο μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ τους ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο εικοστό έκτο λεπτό και στο οποίο είχε στην συνέχεια ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι. Παρόλα αυτά, η αδυναμία της να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, έφερε, χωρίς υπερβολή, από το πουθενά και την «τιμωρία» της από τη Ναούτικο, η οποία ισοφάρισε με πέναλτι του Βινίσιους στο ογδόντα πέντε και πραγματοποίησε ένα λεπτό αργότερα την ανατροπή με κοντινό πλασέ του Κάιο Ντάντας. Πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Ναούτικο, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επιβλητικό 3-0 το Σάββατο φιλοξενώντας την Βιτόρια, με το οποίο η Γκοϊάς όχι μόνο άφησε πίσω το αρνητικό σερί που είχε προηγηθεί, αλλά επέστρεψε ταυτόχρονα, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα. Εύκολο τρίποντο για την Γκοϊάς κόντρα στην ακίνδυνη στο μεταξύ τους ματς Βιτόρια, στο οποίο η ομάδα της Γκοϊανίας «καθάρισε» ουσιαστικά με τα δύο τέρματα του Λουάν στο πρώτο ημίχρονο, πριν ο Ντουάρτε με κοντινή κεφαλιά στο εξήντα δώσει την χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους. Πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Γκοϊάς, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ναούτικο και ισάριθμες για την Γκοϊάς, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρεσίφε.

Το τρένο της ανόδου έχει χαθεί για τη Ναούτικο, εκτιμώντας όμως, πως η ομάδα του Ρεσίφε θα θέλει να μετριάσει τις εντυπώσεις και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Πέρα από τα παραπάνω, παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος στο Ρεσίφε και είναι δεδομένο πως θα ζορίσει αρκετά την Γκοϊάς.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x