ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ημιτελικός Nations League : Βέλγιο- Γαλλία

Ημιτελικός Nations League :  Βέλγιο- Γαλλία
Spread the love

Στο Τορίνο το Βέλγιο έρχεται αντιμέτωπο με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με έπαθλο στον νικητή το ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή με αντίπαλο ή την Ιταλία ή την Ισπανία.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έμειναν πρόωρα εκτός από την διεκδίκηση του τίτλου στο πρόσφατο Euro με “θύτη” από την μετέπειτα κάτοχο του θεσμού Ιταλία και μοιραία έχουν στόχο πλέον την κατάκτηση του Nations League για να δικαιολογήσουν τον μεγάλο ντόρο που γίνεται – δικαίως- τα τελευταία χρόνια γύρω από την εθνική τους ομάδα.

Μην ξεχνάμε πως εκείνη η ήττα από την Ιταλία είναι και η μοναδική στα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κερδίσει στα 14 από αυτά.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διέψευσε τις φήμες περί Μπάρτσα αποσαφηνίζοντας πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την εθνική Βελγίου το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Στο “9” δεσπόζει η φιγούρα του Ρομέλου Λουκάκου αλλά είναι εκτός οι: Μπεντέκε, Μέρτνες και ο Οριγκί όπως και ο Ντοκού κάτι που σημαίνει πως όλο το βάρος της επίθεσης θα πέσει πάνω στον θηριώδη επιθετικό της Τσέλσι.

Σημαντικότατη η επιστροφή του Ντε Μπρούινε ,αμφίβολος ο Μουνιέ.

Οι μπλε δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και αυτό φανερώνεται και στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες κόντρα σε Βοσνία (1-1) και Ουκρανία ( 1-1) και μόλις την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Φιλανδίας εντός έδρας χάρη σε δυο τέρματα του Αντουάν Γκριεζμάν.

Αντίθετα στην πορεία της μέχρι τα τελικά του Nations League είχε πραγματοποιήσει σχεδόν τέλεια πορεία αφού είχε απολογισμό: 5-1-0 με μοναδική απώλεια βαθμών την “λευκή” ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Πορτογαλία.

Δεν κλήθηκε ο Ζιρού, εκτός λόγω covid19 ο Καντέ ενώ ο σχηματισμός θα είναι και πάλι το “4-3-3” με τους: Γκριεζμάν, Μπαπέ και τον Μπενζεμά στην επίθεση.

Προϊστορία: Σε 20 αγώνες η Γαλλία έχει κερδίσει στις 9 και το Βέλγιο στα πέντε.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,90 αφού θεωρώ πολύ πιθανό το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες. Η Γαλλία σκοράρει συνεχώς εδώ και 14 αγώνες ενώ και για το Βέλγιο το γκολ ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Ήδη έχουν βρει δίχτυα σε 38 συνεχόμενα παιχνίδια.

Ας είναι καλά ο Λουκάκου με 67 γκολ σε 100 συμμετοχές με τον εθνόσημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x