Spread the love

Με ένα δυνατό σημείο και ένα ειδικό θα πορευτούμε στη Λιγκ 2.

971 Γουόλσολ-Σάλφορντ

Μετά από δύο ήττες στο Πρωτάθλημα κόντρα σε Νιούπορτ, εκτός έδρας και Μπρίστολ Ρόβερς εντός, ήρθαν δύο ισοπαλίες ουσίας και ψυχολογίας για τη γηπεδούχο. Πρώτα με την Εξετερ ,εκτός έδρας (2-2) και εν συνεχεία με τη Νορθάμπτον, (1-1 για το Λιγκ Τρόφι), αποτέλεσμα που την φέρνει κοντά στν πρόκριση. Ομάδα που σκόαρει αλλά και δέχεται γκολ(5 σερί γκολ γκολ) .Εντός έδρας έχει 2-1-2.

Η Σάλφορντ, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κουβαλήσει πολλά πεπόνια στην ίδια μασχάλη, αποφάσισε να μετατρέψει το Λιγκ Τρόφι σε ουσιαστικά ευκαιρία συμμετοχής σε παίκτες με ολιγόλεπτη συμμετοχή θέλοντας να αφοσιωθεί στη γρήγορη σωτηρία στο Πρωτάθλημας και μετά …ότι βγεί. Στο Πρωτάθλημα μετρά 3-1-2, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς νίκησε την Κόλτσεστερ με 2-0 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη(1-0-3).

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά (0-3,0-2)

Εκτίμηση: Αν και το γκολ -γκολ μοιάζει καλή επιλογή θα πάω με τη Σάλφορντ που και τομν αέρα έχει πάρει της Γουόλσολ και μοιάζει καλύτερη ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

975 Νιούπορτ- Μπράντφορντ

Η αλλαγή προπονητή έφερε νέο αέρα στη γηπεδούχο που με το 3-0 της Σκάνθορπ έβγλαε ενέργεια και δυναμική στο παιχνίδι της. Τρίτη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια για τη Νιούπορτ που εντός έδρας έχει 2-1-1. Ασταθής στα αποτελέμστα της εξού και η αλλαγή κόουτς(2-2-2 στα τελευταία έξι ματς).

Η Μπράντφορντ, είχε σχεδόν ενάμιση μήνα χωρίς νίκη και το 2-0 επι της Ρότσντέιλ ήταν μαγικό αποτέλεσμα,καθώς την κρατάει στην πρώτη 7άδα. Ηταν η 4η νίκη σε 10 ματς, για την ομάδα που εκτός έδρας έχει 1-1-3. Δεν “ανοίγει” τα παιχνίδια της αλλά είναι ομάδα που επηρεάζεται απο την ψυχολογία.

Προϊστορία : Δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ για τη Νιούπορτ(2-1).

Εκτίμηση: Εκτιμώ ότι πρόκειται για ένα ημίκλειστο ματς χωρίς φαβορί .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 Τέρματα

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x