ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σκωτία- Ισραήλ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σκωτία- Ισραήλ
Spread the love

 

Οι Σκοτσέζοι προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 απέναντι σε Μολδαβία και Αυστρία , με τον ίδιο σκόρερ τον Λίντον Ντάικς, καταφέρνοντας να «γυρίσουν» το χαρτί αναφορικά με την πρόκριση τους στα μπαράζ.

Με καλό momentum , έχοντας δηλαδή χάσει μόλις 1/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ έχουν συνάμα κρατήσει μηδέν παθητικό στα 3/5 τελευταία τους ματς οι παίκτες του Στιβ Κλάρκ ξέρουν πως με νίκη απόψε στο Χάπτεν Παρκ απέναντι στο Ισραήλ θα έχουν κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την εδραίωση τους στην 2η θέση του πίνακα.

Οι Ισραηλινοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουν τον τίτλο του φαβορί στους γηπεδούχους γνωρίζοντας πως με 50.000 κόσμου στις εξέδρες του Χάπτεν Παρκ οι Σκοτσέζοι θα έχουν ένα μεγάλο boost.

Ο θρίαμβος επί της Αυστρίας με 5-2 «θάφτηκε» την αμέσως επόμενη αγωνιστική όταν και γνώρισαν τον διασυρμό από την πρωτοπόρο Δανία με 5-0.

 

Προϊστορία: Σε 8 μεταξύ τους παιχνίδια η Σκωτία έχει κερδίσει τα μισά και έχει χάσει στα δυο. Μάλιστα τα τέσσερα τελευταία έχουν λήξει όλα με δυο γκολ και κάτω.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο σύνολο τερμάτων 2-3 αφού θεωρώ πως αμφότερες θα το προσεγγίσουν συντηρητικά το ματς λόγω της κρισιμότητας του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x